Τρισευτυχισμένη η Βανέσα Αδαμοπούλου: Μιλά πρώτη φορά on camera για την εγκυμοσύνη της

«Ναι, είναι αλήθεια, είμαι πανευτυχής γιατί σε λίγο καιρό θα έρθει στον κόσμο το μωρό μου», είχε επιβεβαιώσει αποκλειστικά στο Peoplegreece.com η Βανέσα Αδαμοπούλου πριν σχεδόν ένα μήνα.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον Ιωάννη Παπαζήση και δεν βλέπει τη στιγμή να βιώσει τα υπέροχα συναισθήματα της μητρότητας. Το ίδιο και ο αγαπημένος της, ο οποίος πρόσφατα ανάρτησε στα social media την πρώτη τρυφερή φωτογραφία από το ευτυχές γεγονός.

Οι τηλεοπτικές κάμερες πέτυχαν την τραγουδίστρια και ηθοποιό σε βραδινή της έξοδο, το βράδυ της Δευτέρας, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com κι εκείνη μίλησε πρώτη φορά δημόσια για τα συναισθήματά της, τα κιλά που έχει πάρει, αλλά και τον τρόπο που το έμαθε ο σύντροφος την εγκυμοσύνη της.

«Πήρα κάποια κιλάκια κι επιτέλους έκανα μαγουλάκια. Είμαι έξι μηνών και πήρα 7 κιλά. Είναι αγοράκι», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Κάποιοι φίλοι μας που δεν γνώριζαν για την εγκυμοσύνη μου έλεγαν “Αχ πώς είσαι έτσι και νόμιζα ότι υπήρχε θέμα” και τους απαντούσα χιουμοριστικά “Υπάρχει θέμα”».

Όσο για το πώς πληροφορήθηκε την… επίσκεψη του πελαργού ο Ιωάννης Παπαζήσης, η ίδια είπε: «Έκανα το τεστ, το άφησα μέσα και μου είπε ο Ιωάννης για την εγκυμοσύνη».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το «Happy Day»:

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: Η νέα δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα

Δείτε την πρώτη φωτογραφία της Jennifer Aniston με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Christina Aguilera: Μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα