Τρεις celebrities κουρεύτηκαν και επιβεβαιώνουν ότι αυτή είναι η τάση της σεζόν
Getty Images

Νομίζατε πως το καρέ έχει αρχίσει να «φεύγει» ως τάση και άλλα κουρέματα θα πάρουν τη θέση του στην κορυφή των προτιμήσεων; Πόσο μεγάλο λάθος κάνετε. Το καρέ, σε όλες τις εκδοχές του, από μακρύ μέχρι κοντό και από φιλαριστό μέχρι ασύμμετρο,  ήρθε πριν αρκετές σεζόν για να μείνει. Η απόδειξη έρχεται από το Hollywood και τις τρεις celebrities που θα δείτε παρακάτω, οι οποίες επισκέφθηκαν τους κομμωτές τους αυτή τη βδομάδα και έκοψαν τα μαλλιά τους.

Emilia Clarke

A post shared by @emilia_clarke on

Η αγαπημένη μας Khaleesi από το Game of Thrones έβαψε τα μαλλιά της πλατινέ ξανθά πριν μερικούς μήνες και τώρα ήρθε η στιγμή να κάνει το look της ακόμα πιο stylish, κόβοντας ένα πολύ κομψό και girly κοντό καρέ κούρεμα μέχρι το ύψος του πηγουνιού. Το λατρέψαμε και σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να το τολμήσουμε και εμείς!

Kourtney Kardashian

??

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Η μεγαλύτερη από τις αδερφές Kardashian είχε σχεδόν σε όλη τη ζωή της μακριά μαλλιά, οπότε το μακρύ καρέ που μόλις έκοψε είναι ξεκάθαρα μία δραματική αλλαγή για εκείνη. Το sleek look, σε συνδυασμό με τα σκούρα μαλλιά και το ίσιο, αυστηρό κόψιμο κάνουν το look αυτό από τα πιο κομψά που έχουμε δει ποτέ την Kourt να υιοθετεί.

 Kate Hudson

Splash News / Ideal Image
Splash News / Ideal Image

Αν σκεφτούμε πως η Kate μέχρι πριν λίγες μέρες είχε πολύ κοντά μαλλιά, τότε μαντεύουμε πως το νέο της καρέ δεν είναι αποτέλεσμα κουρέματος, αλλά extensions ή περούκας. Όπως και να έχει, πιστεύουμε πως της πηγαίνει πολύ και είναι η τέλεια λύση για να διανύσει αυτή την awkward φάση των μαλλιών όταν μακραίνουν.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα