Τρείς αλλαγές στα μαλλιά των celebrities που είδαμε αυτή την εβδομάδα
Getty Images

Μία νέα εβδομάδα, πολλές ακόμα αλλαγές στα μαλλιά των celebrities! Αυτή τη φορά στην καρέκλα του κομμωτή τους έκατσαν οι Alessandra Ambrosio, Cara Delevingne και… Πάνος Βλάχος. Οι δύο πρώτες ακολούθησαν τις δύο πιο hot τάσεις της σεζόν και το αποτέλεσμα είναι απλά υπέροχο! Ο τρίτος έκανε his own thing και το αποτέλεσμα διχάζει.

Alessandra Ambrosio

Το διάσημο αγγελάκι της Victoria’s Secret αποφάσισε να κόψει αφέλειες, κρατώντας το μακρύ μήκος των υπόλοιπων μαλλιών της. Οι ανέμελες αφέλειες, που θυμίζουν το χαρακτηριστικό κούρεμα των Γαλλίδων είναι οι πιο δημοφιλείς τελευταία και πολλές ακόμα διάσημες κυρίες της σόουμπιζ το έχουν τολμήσει. Και γιατί όχι; Είναι σέξι, είναι stylish και ανανεώνει την εμφάνιση χωρίς να κοπεί πολύ μαλλί.

Cara Delevingne

Το κούρεμα της Alessanda μας άρεσε, αλλά το νέο look της Cara μας ενθουσίασε! Τα κοντά, σε στιλ pixie μαλλιά της ανήκουν στο παρελθόν –προσωρινά τουλάχιστον-, αφού πλέον το μοντέλο/ηθοποιός κυκλοφορεί με ένα super stylish, edgy και chic κοντό καρέ μέχρι το ύψος των ώμων, το οποίο μάλλον είναι αποτέλεσμα περούκας ή extensions. Ελπίζουμε στο μέλλον να μακρύνει τα φυσικά μαλλιά της και να υιοθετήσει το συγκεκριμένο look, γιατί της πηγαίνει περισσότερο από όλα – κατά τη γνώμη μας πάντα.

 Πάνος Βλάχος

 

A post shared by Panos Vlahos (@panos_vlahos_official) on

Καλή η Alessandra, καλή και η Cara, αλλά ο Πάνος Βλάχος μάλλον τους βάζει τα γυαλιά όσον αφορά στις αλλαγές, αφού μόλις ξύρισε το κεφάλι του. Με έναν περίεργο τρόπο πάντως καταφέρνει να μην μοιάζει με φαντάρος, με το νέο του look να του πηγαίνει, αν και μέχρι σήμερα είχε πάντα αρκετά μακριά μαλλιά – για τα αντρικά δεδομένα πάντα. Εσείς τον προτιμάτε με το προηγούμενο, ανέμελο hair style του ή με το νέο no hair, don’t care look;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα