Τρυπώσαμε στα παρασκήνια του τηλεοπτικού σποτ της νέας μόνιμης βαφής της Κορρές Argan Oil Advanced Colorant
Argan Oil Advanced Colorant – Η ανατροπή στις βαφές μαλλιών

Η Κορρές (Νο 1 στις βαφές μαλλιών στο φαρμακείο) ανέτρεψε τα δεδομένα στην κατηγορία των μόνιμων βαφών με τη νέα Argan Oil Advanced Colorant. Η νέα, μόνιμη βαφή της Κορρές είναι η μόνη με την αποκλειστική τεχνολογία PigmentLock που κλειδώνει το χρώμα, χωρίς αμμωνία. Μία νέα γενιά hair colorants που εξασφαλίζει 100% κάλυψη και εξαιρετική διάρκεια, αλλά και την πιο λαμπερή, υγιή εκδοχή των μαλλιών, ορατή από την πρώτη εφαρμογή -τα μαλλιά αναδομούνται και προστατεύονται  από τη φθορά.

Όλα αυτά η Argan Oil Advanced Colorant τα παρέχει ΧΩΡΙΣ αμμωνία, PPD, parabens, σιλικόνες, mineral oil και ρεζορκίνη, χαρίζοντας συνολικό αποτέλεσμα καλύτερο και από βαφές με αμμωνία. Πρόκειται λοιπόν για μια πραγματική καινοτομία και για ένα δυνατό, μοναδικό claim. Το τηλεοπτικό σποτ απεικονίζει ακριβώς αυτά τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά σε απόλυτη συμφωνία με την αισθητική  της Κορρές.

KORRES TVC ARTICLE MITAMURA

Υπό την καλλιτεχνική ματιά του Γάλλου σκηνοθέτη, γνωστού με το ψευδώνυμο Mitamura, η ταινία επικοινωνεί ένα ισχυρό μήνυμα, αξιοποιώντας τη δύναμη της απλότητας. Η τεχνολογία, το προϊόν που φέρνει την ανατροπή, το αποτέλεσμα μεταφέρονται στην οθόνη με ευγενικό, σχεδόν ποιητικό τρόπο.

KORRES TVC ARTICLE TVC

Οι εικόνες είναι λιτές, αλλά με ένταση -συνδυασμός που αποπνέει όντως την ανατροπή.

KORRES TVC ARTICLE PANTOS

Η hair stylist Kathleen Bray επιμελήθηκε τα μαλλιά του μοντέλου, ενώ ο Μιχάλης Πάντος ανέλαβε το styling. BTW η απόχρωση Argan Oil Advanced Colorant που «πρωταγωνιστεί» στο τηλεοπτικό σποτ είναι η 6.3 (Ξανθό Σκούρο Μελί).

 KORRES TVC ARTICLE KATHLEEN

Αρκετά όμως, απολαύστε το μοναδικό video παρακάτω και παρασυρθείτε στον ανατρεπτικό κόσμο της Κορρές Argan Oil Advanced Colorant.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα