Τρία προϊόντα πραγματικές ασπίδες προστασίας

Οι σημερινοί ρυθμοί της ζωής μας σε συνδυασμό με εξωτερικούς παράγοντες έχουν δημιουργήσει ένα καταστροφικό για την επιδερμίδα μας κοκτέιλ. Το τρίπτυχο στρες-μόλυνση του περιβάλλοντος-έλλειψη ύπνου είναι κάτι που όλες αντιμετωπίζουμε καθημερινά και, όσο επιμελείς και να είμαστε με την περιποίηση μας, χρειαζόμαστε ειδική βοήθεια για να προστατευθούμε.

Αναλυτικότερα, όταν ο εγκέφαλος μας στρεσάρετε το σώμα μας μπαίνει σε λειτουργία επιβίωσης και έτσι τα πιο σημαντικά όργανα του σώματος λειτουργούν στο μάξιμουμ. Η επιδερμίδα δεν είναι ένα από αυτά κι έτσι το σώμα μας, άθελα του, της στερεί θρέψη και συστατικά που παίζουν σημαντικότατο ρόλο στην εμφάνιση μας. Επίσης, έρευνες έδειξαν πως η μόλυνση της ατμόσφαιρας στις μεγάλες πόλεις μπορεί να διαταράξει την παραγωγή κολλαγόνου και κατά συνέπεια να επηρεάσει δραματικά την ποιότητα της επιδερμίδας μας. Τέλος, η έλλειψη ύπνου ή ποιοτικού ύπνου δεν επιτρέπει στις φυσικές λειτουργίες του οργανισμού να ανανεώσουν και να επουλώσουν την επιδερμίδα.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Η επιδερμίδα μας πλέον δε χρειάζεται απλά θρέψη και φροντίδα, χρειάζεται μια ασπίδα προστασίας από το Lifestyle μας και τα παρακάτω τρία προϊόντα κάνουν ακριβώς αυτό. Το κάθε ένα την προστατεύει και από έναν εξωτερικό παράγοντα και της επιτρέπει να παραμένει νεανική και υγιής. Αν συνδυάσουμε λοιπόν τις εξελιγμένες φόρμουλες τους με έναν πιο υγιή τρόπο ζωής μπορούμε να προστατεύσουμε αποτελεσματικά την επιδερμίδα μας, μέσα και έξω.

  • Κρέμα ενάντια στη μόλυνση του περιβάλλοντος, Protect Moisturising and Anti-Pollution Cream SPF 15, 77,50 Philab
  • Κρέμα ματιών για πιο ξεκούραστη όψη, Anew Vital Eye Gel, 28,50  Avon
  • Κρέμα ενάντια στα σημάδια του στρες, Skin Rescuer, 34,99€ Kiehl’s

Δείτε ακόμα:
10 Τρόποι για να έχετε περισσότερη ενέργεια
Collagen Pro-Active: Η τέλεια αποτοξίνωση για την ημέρα των ερωτευμένων
DIY Βath: Ένα λουτρό για αποτοξίνωση

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα