Trending Now: Αυτό είναι το αξεσουάρ μαλλιών που θα φοράτε όλο τον χειμώνα
Getty Images

Νομίζατε πως οι τάσεις από τις περασμένες δεκαετίες σταμάτησαν μετά την επιστροφή των scrunchies και των κλάμερ; Πόσο μεγάλο λάθος κάνατε, αφού το τελευταίο trend που βλέπουμε παντού είναι η κλασική και πολυαγαπημένη κορδέλα. Το συγκεκριμένο αξεσουάρ μαλλιών είδαμε μάλιστα πριν λίγες μέρες στο catwalk του Tom Ford στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης για τη σεζόν Spring/Summer 2019.

View this post on Instagram

A look at the SS19 Women’s Runway. #TOMFORD #TOMFORDSS19 #NYFW

A post shared by TOM FORD (@tomford) on

Ακόμα, πολλές διάσημες συμπεριλαμβάνουν στις επίσημες εμφανίσεις τους μία μαύρη κορδέλα και μας έχουν κάνει να ψάχνουμε εκείνες που φορούσαμε στο σχολείο. Ναι, εννοείται πως δεν τις έχουμε πετάξει, τι θέλετε να πείτε πάνε τόσα χρόνια; Jokes aside, η χαρά μας για την επιστροφή της μαύρης κορδέλας στη μόδα είναι ανείπωτη γιατί τυχαίνει να τη βρίσκουμε super glamorous και απίστευτα αριστοκρατική. Εκτός από αυτό, το να τη φορέσουμε δε χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία αφού μπορεί να γίνει η πιο εύκολη προσθήκη σε κάθε χτένισμα και μάλιστα να σώσει το look μας σε εκείνες τις bad hair days που τα μαλλιά μας δεν υπακούν με τίποτα στις προσταγές μας.

Πως θα τη φορέσετε; Με κάθε δυνατό τρόπο φυσικά. Με μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά ή κότσο, με ανέμελα κύματα ή μπούκλες, μαζί με την κοτσίδα σας, γύρω από το κεφάλι.. οι πιθανότητες είναι δεκάδες. Να θυμάστε όμως πως αν είστε φρεσκολουσμένες είναι πολύ πιθανό να μην μπορέσετε να σταθεροποιήσετε την κορδέλα στα μαλλιά σας. Για να αποφύγετε τα τσιμπιδάκια απλά ψεκάστε τα μαλλιά σας πολύ ελαφρά με λακ ή dry shampoo πριν τη φορέσετε και θα μείνει σταθερή για ώρες.

Αν ακόμα φοβάστε να τολμήσετε την τάση, γιατί σκέφτεστε πως θα δείχνεται σαν κοριτσάκια του δημοτικού, οι celebrities που θα δείτε παρακάτω θα σας αλλάξουν γνώμη, αφού δείχνουν stylish, σέξι και θηλυκές.

kendall-jennerKendall Jenner aimee songAimee Song

Getty Images
Getty Images

Cara Delevingne

kim kardashianKim Kardashian

Getty Images
Getty Images

Sienna Miller

Splash News / Ideal Image
Splash News / Ideal Image

Hailey Baldwin

Getty Images
Getty Images

Zendaya

Splash News / Ideal Image
Splash News / Ideal Image

Kate Hudson

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα