Trend Alert: Αυτό είναι το μακιγιάζ που θα κάνουμε όλες το 2019

Λατρεύετε το ματ μακιγιάζ; Δεν αποχωρίζεστε με τίποτα τα σταθερά κραγιόν και τις πούδρες σας; Καλύτερα να καθίσετε κάπου γιατί αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω δεν θα σας ευχαριστήσει και πολύ.

Βλέπετε, το νο1 trend που αναμένεται να τολμάμε όλες μέσα στο 2019 ακούει στο όνομα glossy makeup. Εκτός από τα lip gloss που -όπως σας έχουμε ξαναπεί- έχουν επιστρέψει δυναμικά και στέλνουν στη δεύτερη θέση τα ματ κραγιόν, φέτος το glossy look θα επεκταθεί και στο υπόλοιπο πρόσωπο, επιμένοντας στα βλέφαρα.glossy, Trend Alert: Αυτό είναι το μακιγιάζ που θα κάνουμε όλες το 2019

Αν δεν έχετε πεισθεί ακόμα, να σας πούμε πως το τελευταίο διάστημα οι αναζητήσεις για το glossy makeup έχουν αυξηθεί κατά 89% στο google, οπότε ελπίζουμε να είστε έτοιμες να τολμήσετε την νέα hot τάση.

eye-gloss- 3ina glossy eyes3ina, The Eye Gloss, €12,95

Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην προσθέσετε gloss στο μακιγιάζ και των χειλιών και των ματιών σας, αφού ο συνδυασμός τους μπορεί να σας κάνει να δείχνετε ιδρωμένες. Για να το αποφύγετε, επιλέξτε να τονίσετε με γυαλάδες ένα χαρακτηριστικό του προσώπου σας και απλώς προσθέστε λίγο highlighter στα υπόλοιπα για να τους δώσετε μία διακριτική λάμψη.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram      

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα