Το τραγούδι «Cut Me Some Slack» από την ταινία του Polo Red, βραβεύτηκε στα Grammy Awards
Polo Red: The New Men’s Fragrance From Ralph Lauren


«Η έμπνευσή μου για το  Polo Red είναι η αγάπη μου στα γρήγορα αυτοκίνητα, την ταχύτητα, το στυλ και την ομορφιά.» λέει χαρακτηριστικά ο Ralph Lauren και το λανσάρισμα του Polo Red δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύεται από ένα εκρηκτικό video και ένα ακόμα καλύτερο τραγούδι.

465304029Το συναρπαστικό Polo Red αποτυπώνεται σε μια ιλιγγιώδη κούρσα ταχύτητας με την ταινία μικρού μήκους σε σκηνοθεσία Bruce Weber και με πρωταγωνιστή τον Nacho Figueras. Το σενάριο της ταινίας αφορά σε έναν τολμηρό άνδρα ο οποίος ξεκινά μια κούρσα ταχύτητας, με το ισχυρό αγωνιστικό του αυτοκίνητό ενάντια σε ένα γρήγορο ταχύπλοο.   Ο σφυγμός του ακολουθεί την ταχύτητα που αναπτύσσεται σε αυτόν τον μοναδικό αγώνα. Το τραγούδι της ταινίας «Cut Me Some Slack», ηχογραφήθηκε από τους Sound City  Players και δίνει το ρυθμό σε αυτή τη συναρπαστική βόλτα.

Ποιοι είναι όμως οι Sound City Players; Πρόκειται για ένα superband που πλαισιώνεται από τον μοναδικό Paul McCartney και τα πρώην μέλη των Nirvana Dave Grohl, Krist Novoselic και Pat Smear. Αυτός ο εκρηκτικός συνδυασμός καλλιτεχνών δημιούργησε ένα απίθανο τραγούδι που βραβεύτηκε ως το καλύτερο Ροκ τραγούδι στην 56η απονομή των βραβείων Grammy.

Δείτε παρακάτω το video, ακούστε το τραγούδι και ταξιδέψτε στον κόσμο του Polo Red.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα