Τολμούμε την απόλυτη ένταση στις βλεφαρίδες με την Avon

Φέτος το καλοκαίρι η Avon μας προκαλεί να ζήσουμε την απόλυτη ένταση, τον εκρηκτικό όγκο και να γίνουμε ο πιο έντονος εαυτός μας με την νέα μάσκαρα, την Big and Daring Volume.  Η τελευταία εξέλιξη στη σύνθεση του προϊόντος είναι η επαναστατική της σύνθεση, η οποία περιέχει κρέμα ζελέ για τέλεια εφαρμογή, αλλά και σύμπλοκο με κολλαγόνο, πρωτεΐνη και οξέα για εκρηκτικό όγκο στις βλεφαρίδες. Σε αντίθεση με κάποιες μάσκαρα που δημιουργούν κόμπους και σπασίματα, η επαναστατική σύνθεση με κρέμα ζελέ, έχει καταπληκτική απόδοση κατά την εφαρμογή, καθώς είναι κρεμώδης και «χτίζει» το προϊόν πάνω στη βλεφαρίδα με ευκολία.

Το βουρτσάκι Dynamite, με τις πατενταρισμένες, σφηνοειδούς σχήματος τρίχες, δίνει στις βλεφαρίδες όγκο που δε σπάει, από τη ρίζα έως τις άκρες. Οι τρίχες του είναι πολύ-επίπεδες και χαρίζουν 360°  μοίρες όγκο. Δίνει τέλειο διαχωρισμό και το αποτέλεσμα είναι 6 φορές μεγαλύτερο με δύο μόνο περάσματα. Αντέχει στον ιδρώτα και στην υγρασία, δεν σπάει και δεν μουτζουρώνει για 24 ώρες.

avon big and daring packshotΗ επαγγελματίας makeup artist Liz Pugh σχολιάζει: «Οι έντονες, υπερβολικές βλεφαρίδες εμφανίστηκαν στα show του Gucci,  του Versace της Missoni , άρα γνωρίζουμε με σιγουριά ότι το έντονο, δραματικό look του 60 στα μάτια έχει επιστρέψει! Η μάσκαρα της Avon Big and Daring volume υποστηρίζει αυτή την τάση της μόδας και με ένα μαγικό ραβδάκι μεταμορφώνει τις βλεφαρίδες χωρίς ίχνος σπασίματος»

Με λίγα λόγια, η μάσκαρα  Big and Daring Volume

  • Χαρίζει 24 ώρες εκρηκτικό όγκο με δύο περάσματα
  • Το πρωτοποριακό βουρτσάκι Dynamite φτάνει και δίνει τεράστιο όγκο σε κάθε βλεφαρίδα
  • Έχει κρεμώδη, μαλακή σύνθεση που «χτίζει» τον όγκο χωρίς σπασίματα

Θα είναι διαθέσιμη σε τρείς αποχρώσεις (Black , Black/Brown και Navy) από τις 8 Ιουλίου και κοστίζει μόλις 7,95€. Yay!

Δείτε ακόμα:
Μια μάσκα ύπνου από την Avon που δεν μοιάζει με τις άλλες…
Gel μανικιούρ στο σπίτι; Γίνεται! Γι’ αυτό αγαπάμε την Avon
Absolutely Kissable: Κραγιόν και lip gloss για ζουμερά χείλη με αγάπη από την Avon
Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα