Τολμήστε να νιώσετε λαχταριστή με τη Lancaster…

Τι είναι η σειρά Aquamilk; Είναι ένα μοναδικό άγγιγμα απαλότητας ιδανικό για πρωί και βράδυ. Προσαρμόζεται σε κάθε εποχή, σε κάθε περίπτωση και σε κάθε ανάγκη. Το καλοκαίρι είναι ανάλαφρη, σχεδόν σαν αεράκι. Όταν όμως έρχεται ο χειμώνας προσφέρει τη μέγιστη άνεση στην επιδερμίδα. Είναι ένα cocktail από φυσικά εκχυλίσματα και ενεργά συστατικά, που παράλληλα συνδυάζει αποτελεσματικότητα και απολαυστική υφή. Γίνεται απαραίτητη στο καθημερινό πρόγραμμα περιποίησης χάρη στα μοναδικά, ενυδατικά στοιχεία της και εξαιτίας της πολυτελής υφής και λαχταριστής μυρωδιάς της. Είναι το μυστικό ομορφιάς των γυναικών για περισσότερα από 10 χρόνια. Αυτό είναι η Aquamilk από τη Lancaster.

lancaster aquamilk cocktailΠροκειμένου να αναζωογονήσουν και να αποκαταστήσουν την επιδερμίδα, τα εργαστήρια της Lancaster συγκεντρώνουν σε ένα ενυδατικό προϊόν, τη δύναμη 3 ενεργών συστατικών. Πρόκειται για ένα απολαυστικό cocktail από:
ΜΕΛΙ: βοηθά την επιδερμίδα να διατηρήσει τα μέγιστα φυσικά επίπεδα ενυδάτωσης, δημιουργώντας ένα φράγμα που εμποδίζει την υγρασία να εξατμιστεί από την επιφάνεια της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα την προστατεύει παράγοντες που προκαλούν αφυδάτωση.
ΡYΖΙ: με τη μοναδική του δύναμη ενισχύει την ενδοκυτταρική δομή της επιδερμίδας, πηγή σύσφιξης και ελαστικότητας.
ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ: διάσημο για την ιδιότητά του να αιχμαλωτίζει και να συγκρατεί το νερό στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας.
Άμεσα με την εφαρμογή τους, τα προϊόντα Aquamilk συγκρατούν τα μόρια νερού. Η επιδερμίδα αναζωογονείται, ενώ ενισχύονται οι φυσικοί μηχανισμοί άμυνας. Χάρη στην 24ωρη ενυδάτωση, η επιδερμίδα αποκτά τον καλύτερο σύμμαχο για να δείχνει όμορφη και λαμπερή, κάθε εποχή, ανεξαρτήτως εξωτερικής θερμοκρασίας και καιρού.
Φέτος, η σειρά εμπλουτίστηκε με τρία νέα προϊόντα:

Aquamilk Comforting Body Cream
Για μοναδική αίσθηση άνεσης και ευεξίας από την κορυφή μέχρι τα νύχια και 24 ώρες το 24ωρο, η Lancaster σχεδίασε αυτή την κρέμα για το σώμα, για εντατική τροφή και ενυδάτωση. Το άρωμά της θα σας ξετρελάνει.

lancaster aquamilk lineupAquamilk Moisturizing Shower Cream
Για μοναδική αίσθηση καθαριότητας και ευεξίας, η Lancaster σχεδίασε αυτή την πλούσια κρέμα για το ντους που έχει την πιο ακαταμάχητα λαχταριστή μυρωδιά. Σοβαρά, δεν έχουμε σταματήσει να μπαινοβγαίνουμε στο μπάνιο.

Aquamilk Lip Balm
Για όσες επιθυμούν απαλά και όμορφα χείλη, η Lancaster σχεδίασε ένα έξτρα ενυδατικό μπαλμ, που θα επαναφέρει τον χαμένο αισθησιασμό τους με μια κίνηση. Έτοιμες για φίλημα!

Δείτε ακόμα:
Τι είναι το Co-washing; Η νέα τάση στο λούσιμο
Μήπως τόσο καιρό λουζόμαστε με το λάθος τρόπο;
5 Σαμπουάν που μυρίζουν τέλεια
Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα