Together: Η νέα καμπάνια της Mango έχει πολλούς και πολύ διάσημους πρωταγωνιστές

Στην ίσως πολυπληθέστερη από άποψη πρωταγωνιστών καμπάνια της Mango ever, ο θρύλος της φωτογραφίας Mario Sorrenti απαθανατίζει τις καθημερινές στιγμές τους, αναδεικνύοντας τους προσωπικούς δεσμούς, τις κοντινές σχέσεις και την αίσθηση της οικογένειας. Κι όταν λέμε οικογένεια, το εννοούμε. Γιατί στην καμπάνια βλέπουμε τα παιδιά του Gray και Arsun, καθώς και την αδερφή του Vanina με τον άντρα της Cedric (επίσης γνωστοί φωτογράφοι μόδας) και την κόρη τους Lennon. 

mango

mango

Η αγάπη και το δέσιμο εκφράζονται και από τον διάσημο ηθοποιό και πρεσβευτή της ανδρικής σειράς Mango, Adrien Brody που εμφανίζεται στην καμπάνια μαζί με τον σκύλο του Opi (είναι γνωστό το πάθος του για τα ζώα).

HyperFocal: 0

Το γυναικείο empowerment εκπροσωπείται από το super hot μοντέλο και ακτιβίστρια Adwoa Aboah που ποζάρει με την αδερφή της Kesewa και την ξαδέρφη της Alewya.

mango

Δύο ακόμα πρωταγωνίστριες, top models και κολλητές φίλες, οι Amber Valetta και Carolyn Murphy υμνούν τη φιλία. Δυο επιπλέον γυναικεία ντουέτα, οι Helena Tejedor με την Cecile Winckler, καθώς και η καλλιτέχνις Langley Fox με την Juliette αναδεικνύουν τη γυναικεία ευαισθησία και τους ισχυρούς δεσμούς που μπορεί να δημιουργήσει.

mango
Amber Valetta και Carolyn Murphy
mango
Langley Fox και Juliette
mango
Helena Tejedor και Cecile Winckler

Ο θρύλος του skateboard Steve Olson με τον γιο του Alex είναι η απεικόνιση του υπέροχου δεσίματος μπαμπά – γιου. Ο εύγλωττος τίτλος της καμπάνια Together, βάζει κάτω από την ομπρέλα του τη χαρά της ζωής όταν αυτή μοιράζεται, των κοινών αναμνήσεων, της πολλαπλασιασμένης δύναμης όταν είμαστε μαζί.

Οι εικόνες του Sorrenti, μαζί με τα νέα κομμάτια της συλλογής Autumn/Winter 2018, που με 70ς αναφορές (κοτλέ, prints, χοντρά πλεκτά, denim, υπέροχα χρώματα) απομακρύνονται από το συμβατικό και πάνε προς τη διαχρονικότητα και την ποιότητα, ορίζουν μια νέα αισθητική. Μια αισθητική που προσωπικά μας ξετρελαίνει! Δείτε από κάτω τα αγαπημένα μας κομμάτια και αποκτήστε στα στο e-shop της Mango.

[ap_gallery id=”2″]

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα