Το total white σύνολο της Meghan Markle είναι ό,τι πιο glam έχουμε δει

Τον τελευταίο καιρό, η Meghan Markle μας ενθουσιάζει με κάθε look που επιλέγει να φορέσει στις δημόσιες εμφανίσεις της. Η Δούκισσα του Sussex φαίνεται πως μετά από διάφορες δοκιμές, πλέον έχει βρει και αναπτύξει στο έπακρο το προσωπικό της στιλ, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές με κάθε σύνολο που επιλέγει να φοράει.

Η τελευταία της εμφάνισης μάλιστα μας εντυπωσίασε και μας γέμισε με έμπνευση. Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry παρευρέθηκαν στο gala The Wider Earth στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου και όπως ήταν αναμενόμενο η Δούκισσα έκλεψε τις εντυπώσεις.

Instagram @Instylemagazine
Instagram @Instylemagazine

Η Meghan, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί υιοθέτησε την hot τάση του monochromatic και δημιούργησε ένα total white σύνολο. Φόρεσε ένα λευκό φόρεμα Calvin Klein και ένα παλτό Amanda Wakeley, ενώ ολοκλήρωσε το look της με μία πράσινη suede τσάντα και ένα ζευγάτι γόβες στην ίδια απόχρωση. Το μακιγιάζ της βασίστηκε σε natural και γήινες αποχρώσεις, ενώ τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα σε έναν περίτεχνο κότσο.

Instagram @Instylemagazine
Instagram @Instylemagazine

Σύμφωνα με το παλάτι του Kensington, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex παρευρέθηκαν στο gala για να τιμήσουν το Queen’s Commonwealth Trust, μία πλατφόρμα υποστήριξης των νέων παιδιών της Κοινοπολιτείας και το The Queen’s Commonwealth Canopy, το δίκτυο της βασίλισσας για την προστασία των δασών.

Instagram @Instylemagazine
Instagram @Instylemagazine

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα