To supermodel Irina Shayk πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνιας της Intimissimi

Ένας από τους λόγους που λατρεύουμε την άνοιξη είναι πως εκτός από η εποχή της ανανέωσης είναι και η στιγμή που τα αγαπημένα μας brands παρουσιάζουν τις νέες τους collections. Συγκεκριμένα, η Intimissimi, που πάντα γνωρίζει αυτό που θέλουν οι γυναίκες παρουσίασε την νέα της συλλογή και είναι πιο stylish από ποτέ.

Μετά από τις συλλογές Wool-Silk και Ultralight Cashmere, έρχεται η νέα Silk collection της Intimissimi με πρωταγωνίστρια την Irina Shayk. Το top model και μούσα του brand πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια, παρουσιάζοντας όλα τα must have κομμάτια για indoor και outdoor looks που πρέπει να έχουμε φέτος στη συλλογή μας.

Ποιο είναι το κοινό χαρακτηριστικό των items που μας έκαναν να τα ξεχωρίσουμε; Συνδυάζουν το ανεπιτήδευτο leisurewear trend με την κομψότητα και αναδεικνύουν τον αισθησιασμό που κρύβουμε όλες μέσα μας.

Μαζί με τα silk pyjama sets, στα key items της σύγχρονης γκαρνταρόμπας συγκαταλέγονται τα oversized shirts, τα joggers που αναβαθμίζουν υπέροχα το sporty-chic look, όπως ακριβώς και τα μαύρα sweatshirts που φοριούνται ιδανικά με μακριά tank tops.
Και όλα είναι φτιαγμένα μόνο από μετάξι.

Εκτός από το top model όμως, τις συλλογές της Intimissimi αγαπά και η Νο1 επιδραστική Fashion Influencer στον κόσμο, Chiara Ferragni. Η fashionista μάλιστα επιλέγει πολύ συχνά να φορέσει τα τα αγαπημένα της μεταξωτά κομμάτια από την Silk Collection, δημιουργώντας looks για κάθε στιγμή της ημέρας με το δικό της μοναδικό στιλ.

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα