Το My Secret Valentine @Golden Hall συνεχίζεται και πρέπει τώρα να δηλώσετε συμμετοχή για να κερδίσετε δώρα και εκπτώσεις

Φέτος ο Βαλεντίνος είναι μυστικός, αλλά τα δώρα του πολλά! Ελάτε στο Golden Hall, το αγαπημένο σας εμπορικό κέντρο, από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου, εισπράξτε την αγάπη κι ανακαλύψτε τις εκπλήξεις που σας επιφυλάσσει το Your Secret Valentine!

Αγάπη σημαίνει προσφορά. Και, αλήθεια, ποιος ξέρει καλύτερα από μοναδικές προσφορές; Τα καταστήματα του Golden Hall, φυσικά. Φέτος, πέρα από τις εποχιακές εκπτώσεις που σας φέρνουν πιο κοντά στις επιθυμίες σας, μοιραζόμαστε μαζί σας την Αγάπη με μυστικά δώρα, μόνο για εσάς.

Shhh! It’s a Secret!

Κάθε εβδομάδα έρχεται φέροντας στην αγκαλιά της κάτι νέο, μυστικό και συναρπαστικό. Μετά την έναρξη του My Secret Valentine με τη Deco εβδομάδα που περιελάμβανε personal shopping sessions και tips από τον Σπύρο Σούλη, ήρθε η ώρα για το My Secret Fashion Valentine από τις 6 μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου με τους αγαπημένους σας fashion bloggers.

GH_MySecretValentine_850x543-1

Shhh! It’s a Secret! Το My Secret Valentine θα βρεθεί και στα καταστήματα μόδας και αξεσουάρ, όπου θα βρείτε μοναδικά προϊόντα σε τιμές που θα ερωτευτείτε! Ναι, καλά μαντέψατε, ο Χάρης Nτάβλας του  iniconswetrust.com, η Έλενα Γαλύφα του coolurstyle.com και η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου (κατά κόσμον Shoprano) θα είναι εκεί για να σας δώσουν fashion tips για μοναδικά δώρα, τέλεια date looks και first date outfits από τα καταστήματα του Golden Hall. Αν θέλετε να πάρετε μέρος στα personal shopping sessions μαζί τους για να ακούσετε τα tips των αγαπημένων σας fashion bloggers χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς, δεν έχετε παρά να μπείτε τώρα στο site του Golden Hall και να δηλώσετε συμμετοχή.

elena galifa

Πρώτη παίρνει τη σκυτάλη η Έλενα Γαλύφα την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, η οποία σας δίνει τις καλύτερες ιδέες αν θέλετε να κάνετε ένα casual look ή να φορέσετε jeans στο πρώτο ραντεβού. To style icon επίσης σας προτείνει τα παπούτσια που μπορείτε να φορέσετε σε ένα Valentine’s date. Stradivarius, Pull & Bear, Zara, Bally/Nak και Χαραλάς είναι τα καταστήματα που θα επισκεφτείτε εκείνο το απόγευμα οπότε αν θέλετε να γνωρίσετε από κοντά την αγαπημένη σας fashion blogger και να κάνετε personal shopping μαζί της, δεν έχετε πάρα να μπείτε στο site του Golden Hall και να δηλώσετε τώρα συμμετοχή.

Αλλά ακόμα και αν δεν μπορείτε να βρεθείτε σε κάποιο session την Πέμπτη λόγω προγράμματος, η Έλενα θα είναι κοντά σας και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου για να σας δείξει τα τέλεια εσώρουχα για τα date looks σας στα καταστήματα Calzedonia, Intimissimi, Oysho, Palmers, Triumph, Calvin Klein Underwear, Yamamay και Victoria’s Secret αλλά και το πώς να συνδυάσετε ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια με μία βόλτα στα καταστήματα των: Celia Kritharioti 5226,  Massimo Dutti Women, Love Boutique, Wolford, Coccinelle και Καλογήρου. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των sessions και δηλώστε τώρα συμμετοχή στο site του Golden Hall.

shoprano

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου η αγαπημένη σας Shoprano αναλαμβάνει να σας δείξει τα κοσμήματα που πρέπει να βάλετε στο πρώτο ραντεβού στα καταστήματα: Ilias Lalaounis, Kessaris, Pentheroudakis,  Liana Vourakis, Anatol, I-D και Links of London, τα κατάλληλα αξεσουάρ στις μπουτίκ των: Accessorize, Άννα Μαρία Μαζαράκη, Occhio Παπαβασιλείου και Salvatore Ferragamo, αλλά και πώς να κάνετε ένα posh look ως σύγχρονη Audrey Hepborn με looks από τα Αttica, Eponymo, Sotris, Free Shop, Miko, Pinkο και Zilly ή ένα κλασικό look με κομμάτια από τα Max & Co, Marina Rinaldi, Nara Camicie, Regalinas και Vardas. Για τις λεπτομέρειες του προγράμματος καθώς και για να δηλώσετε συμμετοχή στο personal shopping session στο Golden Hall με τη Shoprano μπείτε τώρα στο goldenhall.gr/gr/my-secret-valentine.

haris davlas

Το πρόγραμμα του Fashion Valentine ολοκληρώνεται το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου με τον Χάρη Ντάβλα, τον γνωστό fashion blogger του iniconswetrust.com που θα κάνει personal shopping μαζί σας και θα σας πει τέλεια tips για τα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, τα οποία θέλετε να πάρετε δώρα στον αγαπημένο σας. Boggi, Canali, Ermenegildo Zegna, Gant, Massimo Dutti Men,Gap, Benetton, Oxford Company, Attica, The North Face, Napapirji, Porsche Design, Rimowa, Tumi, Bag Stories, και Type Center είναι τα μαγαζιά που θα επισκεφτούν τα διαφορετικά group του Σαββάτου. Δηλώστε συμμετοχή για τα sessions τώρα στο site του Golden Hall.

Και μην ξεχάσετε ότι αν πάρετε μέρος στην Fashion Valentine’s κλήρωση, ίσως κερδίσετε μια ρομαντική απόδραση για δυο στο Grecotel Vouliagmeni Suites.

Shhh! It’s a Secret!

Και επειδή το My Secret Valentine κρατάει στο Golden Hall μέχρι το τέλος του μήνα να σας θυμίσουμε ότι από τις 20 μέχρι τις 25 του Φεβρουαρίου θα λάβει μέρος «My Secret Beauty Valentine».

Ένα λαμπερό, όμορφο αποτέλεσμα δεν μπορεί να μείνει κρυφό για πολύ! Τα καταστήματα ομορφιάς του Golden Hall σας περιμένουν με μοναδικές προσφορές σε συγκεκριμένα προϊόντα και υπηρεσίες, κι εδώ με την ένδειξη Shhh! It’s a Secret!

Στο ειδικά διαμορφωμένο stage στο ισόγειο, από Δευτέρα 20 έως Τετάρτη 22/2,  οι beauty specialists του Sephora σας παρουσιάζουν τη νέα συλλογή προϊόντων της Benefit, They’re Real και σας προσφέρουν δωρεάν ένα brow mapping κι ένα γρήγορο μακιγιάζ.

Από Πέμπτη 23 έως Σάββατο 25/2, το Attica και οι κορυφαίοι make-up artists της Bobbie Brown, δίνουν beauty tips και σας μεταμορφώνουν με τα μοναδικά πινέλα τους.

Και φυσικά, μια Beauty Valentine’s κλήρωση για μια μοναδική θεραπεία ομορφιάς για 1 τυχερό ζευγάρι από τα κέντρα Ιατρικής Αισθητικής Vivify.

Shhh! It’s a Secret!

Φέτος, γιορτάστε το μήνα της αγάπης στο Golden Hall. Γιατί,

LOVE, FIRST OF ALL! It’s Not a Secret!

 ]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα