Το πρώτο post της Αθηνάς Οικονομάκου με το μωρό της

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος υποδέχτηκαν τον γιο τους Μάξιμο πριν σχεδόν δύο μήνες. Η ζωή των δύο νέων γονιών άλλαξε και φυσικά αυτό περιμέναμε να αποτυπωθεί και στα social media τους. Κυρίως η Αθηνά που με σχεδόν ένα εκατομμύριο followers θα αποκαλούσαμε εθνικό μας instagirl, τώρα που έγινε μανούλα δεν θα μας φαινόταν παράξενο αν τη βλέπαμε να μοιράζεται πολλές στιγμές από τη ζωή με το νέο μέλος της οικογένειάς της.

Η διάσημη μανούλα φαίνεται όμως ότι δεν έχει χρόνο για να μοιράζεται φωτογραφίες και video στα social media και εκτός από κάποιες ελάχιστες στιγμές, δεν φανερώσει πολλές λεπτομέρειες από τη ζωή της με το γιο της στους θαυμαστές της.

Μια φωτογραφία της με το crop top λίγες μέρες πριν έγινε viral, αλλά χθες με ένα story της μάλλον έριξε το internet καθώς ήταν ουσιαστικά και το πρώτο της post με το γιο της. Δείτε παρακάτω την χαριτωμένη εικόνα.

Με τη γνωστή εφαρμογή Boomerang, ανέβασε την κουδουνίστρα του μωρού της και τη συνόδευσε με δύο hashtags: #CURRENTMOOD και #mommyslife. Με την ίδια να απέχει από το σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστούσε μιας και μεγαλώνει το μωρό της, φαίνεται ότι το νέο της πάθος δεν είναι άλλο από τη μητρότητα.

athina oikonomakou proto post

Ακολουθήστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα