Το πιο stylish καλοκαιρινό φόρεμα είναι Mango και κοστίζει ελάχιστα

Η θερμοκρασία έχει ανέβει αρκετά και τα καλοκαιρινά ρούχα έχουν έρθει στο προσκήνιο. Αν σας αρέσουν τα φορέματα θα πρέπιε να είστε πολύ ευτυχισμένη μιας και πλέον μπορείτε να τα φορέσετε άφοβα, χωρίς να κρυώνουν τα πόδια σας και χωρίς να χρειάζεται να κάνετε layering για να είστε σίγουρη ότι δε θα πάθετε πνευμονία. Σίγουρα έχετε παραπάνω από ένα στη συλλογή σας αλλά αν ψάχνετε και εσείς ένα φόρεμα δροσερό και στιλάτο που θα μπορείτε να φορέσετε όλες τις ώρες της μέρας σας καταλαβαίνουμε απόλυτα. Ξέρουμε και εμείς πολύ καλά πως όταν η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο, τίποτα δεν είναι πιο βολικό από ένα ελαφρύ φόρεμα που μπορείτε να συνδυάσετε με πολλά από τα αξεσουάρ που ήδη έχετε. Φέτος ίσως να έχετε ήδη προσέξει πως στη μόδα είναι έντονα το λινό, το υλικό αυτό εκτός από το ότι είναι πολύ stylish (εκτός αν το φοράει κάποιος άνδρας σε λευκό) είναι πάρα πολύ δροσερό και άνετο, άρα ιδανικό για τις υψηλές θερμοκρασίες. Στην αναζήτηση του ιδανικού φορέματος λοιπόν, βρήκαμε αυτό το υπέροχο, ριγέ, λινό φόρεμα που έχει απόλυτα κλασικό χαρακτήρα και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες.

mango forema

Είναι shirt dress, στην πιο μοντέρνα εκδοχή του, και ταυτόχρονα έχει και μία ζώνη για τη μέση, η οποία κολακεύει ιδιαίτερα τη σιλουέτα και την κάνει πιο θηλυκή. Το γαλάζιο ριγέ είναι από τα αγαπημένα μας μοτίβα και είναι απόλυτα συνυφασμένο με το καλοκαίρι και μπορείτε να το συνδυάσετε με πολλά μονόχρωμα αξεσουάρ. Επιπλέον, το σχέδιό του κολακεύει όλους τους σωματότυπους, ενώ η ζώνη στη μέση κολακεύει τη σιλουέτα όπως είπαμε, καθώς της δίνει σχήμα.

Το φόρεμα που μας έχει ενθουσιάσει είναι Mango, κοστίζει 39.99 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε εδώ, ενώ μπορείτε να το συνδυάσετε με παπούτσια σε οποιοδήποτε στιλ, από εσπαντρίγες και σανδάλια, μέχρι sneakers ή ακόμα και ψηλοτάκουνα πέδιλα, ανάλογα φυσικά με το αποτέλεσμα που θέλετε να δημιουργήσετε. Να πούμε τέλος οτι είναι ένα κομμάτι που μπορείτε να φορέσετε ακόμα και στην παραλία, πάνω από το μαγιό σας, οπότε μην το σκέφτεστε ιδιαίτερα, θα σας φανεί σίγουρα χρήσιμο.

Δείτε φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή μέσα από το μαιευτήριο

Ακολουθήστε το Instyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα