Το πιο ωραίο φόρεμα της σεζόν μας θυμίζει τη Meghan Markle
Getty Images

Σίγουρα θα έχετε ήδη διαβάσει τα πάντα για τον γάμο του Πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle και σίγουρα θα έχετε ήδη δει και το νυφικό που επέλεξε η πριγκίπισσα -πλέον- και κατέπληξε τους πάντες. Η Δούκισσα του Sussex λοιπόν φόρεσε ένα Givenchy νυφικό το οποίο μας θύμισε πόσο πολύ κομψό και κολακευτικό είναι το στιλ bateau για μια γυναίκα. Μιλάμε φυσικά για τη λαιμόκοψη η οποία πήρε αυτό το όνομα γιατί το σχήμα της θυμίζει βάρκα. Σε περίπτωση που δεν το ξέρετε, η λέξη bateau σημαίνει βάρκα στα γαλλικά, από εκεί λοιπόν έχει προκύψει και η ονομασία. Μας αρέσει γιατί κάνει τον λαιμό να φαίνεται πιο ψηλός και αδύνατος και άρα κολακεύει τόσο το σώμα όσο και το πρόσωπο όποιας γυναίκας το επιλέξει, είτε πρόκειται για ένα ανοιχτό στιλ bateau είτε για πιο κλειστό (όπως αυτό που θα σας προτείνουμε σε λίγο). Η αλήθεια είναι βέβαια πως το συγκεκριμένο στιλ είναι μάλλον πιο εύκολο να το φορέσετε το καλοκαίρι και είναι μια πάρα πολύ chic επιλογή που πρέπει να κάνετε ιδιαίτερα αν ψάχνετε τι να φορέσετε σε μια περίσταση που απαιτεί ένα εκλεπτυσμένο και κομψό σύνολο.

 

mango foremaΓι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο εμείς θα σας προτείνουμε ένα από τα πιο ωραία φορέματα που έχουμε δει αυτή τη σεζόν. Πρόκειται για ένα λευκό φόρεμα από δροσερή ποπλίνα, που είναι κατάλληλο για τις καλοκαιρινές μέρες που η θερμοκρασία ανεβαίνει ιδιαίτερα. Είναι λευκό και ταιριάζει σε κάθε γυναίκα μιας και η γραμμή του δεν είναι ούτε στενή, ούτε φαρδιά. Φυσικά μπορείτε να το συνδυάσετε ακόμα και με ζώνη αν δε θέλετε boxy αποτέλεσμα, παρά προτιμάτε μια πιο μεσάτη γραμμή. Επιπλέον είναι ένα από αυτά τα ρούχα που μπορεί να φορεθεί με ψηλοτάκουνα πέδιλα, σανδάλια ή ακόμα και sneakers και η μόνη περίσταση στην οποία «απαγορεύεται» να το φορέσετε, είναι ο γάμος, μιας και είναι λευκό, και όπως έχουμε πει στους γάμους καλό είναι να αποφεύγουμε το λευκό, το ιβουάρ και όλες αυτές τις συγγενείς αποχρώσεις.

Το εν λόγω φόρεμα λοιπόν είναι Mango και κοστίζει 49.99 ευρώ ενώ μπορείτε να το βρείτε εδώ αλλά και στα καταστήματα της εταιρείας. Συνδυάστε το με μεταλλιζέ αξεσουάρ αν θέλετε να το φορέσετε σε κάποια βραδινή εμφάνισή σας και δοκιμάστε το ακόμα και πάνω από ένα denim παντελόνι, όταν ο καιρός αρχίσει να γίνεται πιο φθινοπωρινός.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα