Το πιο διάσημο Mango παντελόνι δεν κοστίζει ούτε 40 ευρώ

Όλες οι fashionistas του κόσμου μπορεί να φορούν ακριβά κομμάτια κατά καιρούς, όμως σίγουρα επιλέγουν και πιο οικονομικά. Και εμείς άλλωστε δεν σας έχουμε κρύψει ποτέ την αγάπη που έχουμε στα high street fashion brands, τα οποία έχουν τα πάντα και σε πολύ οικονομικές τιμές. Δεν χρειάζεται λοιπόν να ξοδέψουμε μια περιουσία για να αποκτήσουμε τα πιο trendy αντικείμενα.  

Αυτή τη σεζόν λοιπόν έχουμε παρατηρήσει ότι ένα συγκεκριμένο παντελόνι (το οποίο guess what, υπάρχει ακόμα σε όλα τα νούμερα) από τα Mango έχει γίνει το αγαπημένο πολλών fashionistas. Ένα paper bag παντελόνι με ζώνη που κολακεύει τη μέση και έχει κοκκάλινη αγκράφα και πολύ μοντέρνο καρό, είναι αυτό που μάλλον θα θέλετε μετά από λίγα λεπτά να αγοράσετε και εσείς.  
Όπως σας έχουμε πει και σε παλιότερο θέμα, τα paper bag pants κολακεύουν σχεδόν όλες τις σιλουέτες και μας αρέσουν φορεμένα με ψηλοτάκουνα παπούτσια αλλά ακόμα και με sneakers. Αυτό το ξεχωρίσαμε γιατί είναι πολύ οικονομικό (κοστίζει 39.99 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε εδώ) και μπορείτε να το συνδυάσετε με πουκάμισο, T-shirt ακόμα και πουλόβερ τις πιο κρύες μέρες. Μάλιστα έχει ίδιο σακάκι, αν θέλετε να ολοκληρώσετε το look δημιουργώντας ένα αρμονικό αποτέλεσμα.
]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα