Το Pharmadvice.gr κάνει το ντεμπούτο του

Pharmadvice.gr, ντεμπούτο με πληθώρα συμβουλών και εκπτώσεων!

Έχουμε ακούσει για πολλά ηλεκτρονικά φαρμακεία. Ανεπιτυχώς, τα περισσότερα από αυτά εναποθέτουν όλο το βάρος στην προώθηση προϊόντων με εκκωφαντικές εκπτώσεις. Το εκάστοτε σύγχρονο φαρμακείο παρά την ηλεκτρονική του μορφή, οφείλει να σέβεται το χαρακτήρα του και την ιστορία που έχει διαδραματίσει στην Ελληνική οικογένεια.

Το pharmadvice.gr από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του σε πολλαπλά επίπεδα. Αφενός τιμά το συμβουλευτικό ρόλο του φαρμακοποιού και δίνει άμεσα συμβουλές για κάθε προϊόν ή πρόβλημα, αφετέρου ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της εποχής για ακόμα πιο μειωμένες τιμές.

farmakeio

Πέρα όμως από τις γενναίες εκπτώσεις, το pharmadvice.gr προσφέρει και πληθώρα εξειδικευμένων και καινοτόμων προϊόντων. Τρανό παράδειγμα είναι τα βρεφικά προϊόντα Munchkin, αμερικάνικης προέλευσης. Μια πρόταση που εμπιστεύονται εκατομμύρια  ανά τον κόσμο μητέρες, λόγω της κορυφαίας ποιότητας, της ευρυματικότητας  και της χρηστικότητάς τους.

Το pharmadvice όμως, δεν τίθεται μόνο στην υπηρεσία της μητέρας. Είναι απόλυτα σύγχρονο, απευθύνεται σε όλους. Επιπλέον δε χρεώνει καθόλου μεταφορικά για αγορές άνω των 39€!

Ας δούμε όμως τώρα τις προσφορές γνωριμίας που προσφέρει το pharmadvice.gr!

  • Ολοκληρωμένη προστασία για όλο το καλοκαίρι!

Intermed Luxurious Suncare – πέντε προϊόντα κορυφαίου brand εγγυώνται την αποτελεσματικότερη προστασία από τον ήλιο για όλο το καλοκαίρι. Με αδιάβροχη σύνθεση, χωρίς paraben, οινόπνευμα & τεχνητά χρώματα ή αρώματα. Προσφέρεται σήμερα σε απίστευτη τιμή!

  • prosfora 2Η καλύτερη προσφορά, μόνο για σένα!

Η Ελληνική εταιρία Korres κλέβει για μια ακόμα φορά την παράσταση με την Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Γιαούρτι SPF 50 50ml 1+1. Το βρώσιμο γιαούρτι με ενυδατική δράση, είναι ιδανική για καθημερινή χρήση, η οποία προσφέρει προστασία από το ηλιακό φάσμα. Το γιαούρτι, με τη βελούδινη, ελαφριά υφή του και την υψηλή περιεκτικότητά του σε θρεπτικά συστατικά ωφελεί ιδιαιτέρως την επιδερμίδα.

 

 

TEXT HERE

 

  • Το πακέτο του καλοκαιριού

Το Bioderma Photoderm Spray SPF30 400ml +ΔΩΡΟ AfterSun 100ml, αποτελεί οικονομική και έξυπνη λύση για τις εξορμήσεις σας στις παραλίες. Ενεργοποιεί τις φυσικές άμυνες του δέρματος, προστατεύει από τους κινδύνους της κυτταρικής βλάβης και καταπολεμά την πρόωρη γήρανση του δέρματος, μέσω της αποκλειστικής πατέντας Cellular BIOprotection.

 

prosfora 4

 

  • Το απόλυτο μαύρισμα!

Λόγος γίνεται για το Nuxe Sun Tanning Oil + ΔΩΡΟ After Sun. To λάδι μαυρίσματος παρέχει υψηλή αντηλιακή προστασία και ενισχύει την διαδικασία του μαυρίσματος, προστατεύοντας παράλληλα από την υπεριώδη ακτινοβολία. Αποκτήστε το επιθυμητό αποτέλεσμα γρήγορα και με ασφάλεια.

 

prosfora 1

  • Τελευταίο και καλύτερο!

Σίγουρα το έχετε ακούσει. Σίγουρα έχετε σκεφτεί να το αποκτήσετε. Και σίγουρα σήμερα, είναι η κατάλληλη ημέρα για να γίνει δικό σας. Το Frezyderm Sun Screen Velvet Face Cream SPF50 προσφέρεται σε μια απόλυτα ανταγωνιστική τιμή, δίνοντας σας την ολοκληρωμένη προστασία του προσώπου με μοναδική καλλυντική συμπεριφορά.

 

 

prosfora 3

 

Δείτε ακόμα:

H Ginnifer Goodwin έγινε γιαγιά… περίπου!

Πείτε αντίο στο φριζάρισμα σε 5 βήματα

Beauty Quiz: Πόσα ξέρετε τελικά για την ομορφιά;

Μόνο έτσι θα κάνετε το μεικάπ σας να μοιάζει απόλυτα φυσικό

H Jenny McCarthy δεν υιοθέτησε απλά τα rainbow μαλλιά…

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα