Το παραδέχεται: Ο πατέρας της Kim Kardashian δήλωσε ότι είναι γυναίκα

Ο Bruce Jenner, Ολυμπιονίκης και συνέχεια reality star, ανακοίνωσε επιτέλους αυτό που ψιθυριζόταν καιρό τώρα. Με δάκρυα στα μάτια, σε συνέντευξή του στην Diane Sawyer των ειδήσεων του ABC δήλωσε: «Το μυαλό μου είναι πιο γυναικείο απ’ ότι αντρικό».

«Είσαι γυναίκα;», ρώτησε η δημοσιογράφος. «Ναι… Είμαι γυναίκα.», ήταν η απάντηση που πήρε από τον πατριό της Kim Kardashian. «Ο Bruce ζει ένα ψέμα. Η γυναικεία μου πλευρά δεν είναι ψέμα. Δεν μπορώ άλλο να κάνω αυτό το πράγμα». Ο Bruce Jenner ξεκαθάρισε ότι το γεγονός ότι αλλάζει φύλο δεν δηλώνει κάτι για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει εκφράσει κάποια έλξη για άντρες. «Δεν είμαι ομοφυλόφιλος. Είμαι, απ’ οσο ξέρω, ετεροφυλόφιλος. Δεν έχω πάει ποτέ με άντρα.», δήλωσε.

Όσο για το πώς τα παιδιά του δέχτηκαν την απόφασή του αυτή, τα τέσσερα παιδιά του από τον πρώτο του γάμο ήταν δίπλα του, όπως και τα παιδιά του από το γάμο του με την Kris Jenner. Όσον αφορά στις Kardashians, αυτή που το δέχτηκε πιο δύσκολα ήταν η Khloe ενώ η Kim ήταν η πρώτη που το έμαθε, καθώς τον «έπιασε» να φοράει ένα φόρεμα. Ο Bruce Jenner αρνήθηκε να δώσει στη δημοσιότητα το γυναικείο του όνομα καθώς τα Μέσα δεν θα τον αφήνουν στην ησυχία του.

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Η Kim Kardashian έδειξε την στήριξή της στον πατριό της, ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

kim-kardashian-bruce-jenner

Μπορεί να μην είναι πάντα εύκολο αλλά σε υποστηρίζουμε ότι κι αν γίνει. Η ειλικρίνειά σου έχει ανοίξει τις πόρτες σε όλους γιανα είναι θαρραλέοι και να ζήσουν μια αυθεντική ζωή #respect #hero #family
Αγάπη είναι το θάρρος να ζεις με ειλικρίνεια και την καλύτερη έκδοση του εαυτού σου. Ο Bruce είναι αγάπη. Σ’ αγαπάω Bruce. #ProudDaughter

Πηγή: Peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμα:

Ο Bruce Jenner γίνεται σιγά σιγά γυναίκα: Ο πατριός της Kim Kardashian με φόρεμα

7 φορές που κανείς μας δεν κατάλαβε το «δράμα» της Kim Kardashian

Βρήκαμε την χαμένη αδελφή της Kim Kardashian

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα