Το Νο1 shopping λάθος που κάνουν ΟΛΕΣ οι γυναίκες και πρέπει να αποφύγετε

Ποια γυναίκα δεν αγαπάει το shopping; Ποια δεν ονειρεύεται να είχε άπειρα χρήματα και να μπορούσε να αγοράσει τα πάντα, όλα τα ρούχα και όλα τα αξεσουάρ που της αρέσουν; Το shopping είναι μία από τις πιο αγαπημένες ασχολίες όλων και, ας το παραδεχτούμε, έχει πολύ συχνά και θεραπευτικές ιδιότητες. Σ’ αυτό ακριβώς το σημείο θα σταθούμε και θα μιλήσουμε για το νούμερο ένα λάθος που έχουν κάνει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους ΟΛΕΣ οι γυναίκες με αποτέλεσμα να ξοδέψουν αρκετά χρήματα, τα οποία, το πιο πιθανό είναι να έχουν μετανιώσει στην πορεία.

Αυτό που δεν πρέπει να κάνετε είναι να βγαίνετε για ψώνια όταν δεν είστε ο εαυτός σας. Τι σημαίνει αυτό; Μην πάτε στα μαγαζιά για να ξεπεράσετε έναν χωρισμό. Η ερωτική απογοήτευση μπορεί μεν να σας οδηγεί στο πλησιέστερο Zara, αλλά στην πραγματικότητα οι αγορές που θα κάνετε απλώς και μόνο για να γεμίσετε φαινομενικά το κενό σας, θα είναι λάθος. Μη βγείτε στα μαγαζιά όταν ψάχνετε κάπου να ξεσπάσετε για μία δύσκολη κατάσταση που βιώνετε στη δουλειά και μην πλησιάσετε κανένα εμπορικό κέντρο όταν οι ορμόνες σας είναι τρελαμένες επειδή πρόκειται να αδιαθετήσετε. Ιδιαίτερα στις εκπτώσεις, όλες οι αγορές σας πρέπει να γίνουν με λογική και σύνεση, γιατί ας το παραδεχτούμε, κανείς δεν έχει χρήματα για πέταμα.

Αν λοιπόν δε θέλετε να κλαίτε για τα χρήματα που ξοδέψατε εν βρασμώ, το μοναδικό πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βγαίνετε στα μαγαζιά μόνο όταν έχετε τα λογικά σας. Και αν σας φαίνεται αστείο όλο αυτό, κάντε μια μικρή αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν σας. Σίγουρα θα σκεφτείτε μία μέρα που αγοράσατε ό,τι βρήκατε μπροστά σας μόνο και μόνο για να ξεσπάσετε για κάτι που σας συνέβη. Έχουμε άδικο; Μάλλον όχι.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα