Το νέο trend στο makeup είναι αυτό που περιμέναμε σχεδόν 20 χρόνια να επιστρέψει

Σύμφωνα με τους beauty experts το μέλλον του makeup βρίσκεται σε όλα όσα έκαναν οι Spice Girls μερικές δεκαετίες πριν. Μετά τους nudes τόνους και τις έντονες λάμψεις των Kardashians, φαίνεται ότι το μέλλον του μακιγιάζ μας οδηγεί όπου μας έχει πάει και η μόδα τις τελευταίας τέσσερις σεζόν. Πού αλλού από τα hardcore 90s. Τι περιλαμβάνει αυτό το μακιγιάζ για όσους δεν γνωρίζουν ή δεν θυμούνται και θέλουν να το δοκιμάσουν; Θα σας πούμε εμείς ευθύς αμέσως και θα σας δείξουμε και τα κατάλληλα προϊόντα για να το πετύχετε.

Χείλη με περίγραμμα έξω από το κανονικό τους

Αυτό είναι ήδη trend, αλλά νιώθουμε ότι πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι το contouring για τα χείλη, όπως και τα χείλη με περίγραμμα έξω από το κανονικό τους θα συνεχίσει να είναι κραταιό. Μη φοβάστε να χρησιμοποιήσετε πολύ πιο σκούρες αποχρώσεις από τα χείλη σας όπως έκανε πάντα η Geri Halliwell που πλέον ονομάζεται Horner. Η MAC έχει μολύβια για χείλη στις αποχρώσεις του Oak ή του Cork και matte κραγιόν στις αποχρώσεις του Velvet Teedy που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για nude χείλη με περίγραμμα έξω από το κανονικό τους.

InStyle_600x600 (1)

Μεταλλικές και πολύχρωμες σκιές ματιών

Ξεχάστε το smokey eye αυτή τη σεζόν και δοκιμάστε έντονα χρώματα στις σκιές ματιών και κυρίως metallics. Μπλε, κόκκινες, κίτρινες είναι αρκούντως τολμηρές για να είστε on trend. Αν θέλετε να μάθετε το απόλυτο must have για τα μάτια, αυτό είναι οι μεταλλικές σκιές και τα glitter μάτια. Χρυσές και ιδιαίτερες ασημένιες αποχρώσεις είναι ό,τι πιο cool μπορείτε να κάνετε φέτος. Η παλέτα Heavy Metals της Urban Decay (Sephora), το Eye Tint Shadow της Giorgio Armani (attica) και τα Illusion D’Ombre της Chanel είναι τρεις ιδανικές επιλογές είτε είστε αρχάρια, είτε προχωρημένη σε θέματα μακιγιάζ.

InStyle2_600x600 (1)

Matte δέρμα και φυσικό τελείωμα

Αν θέλετε να έχετε τη σχεδόν matte επιδερμίδα των κοριτσιών της μπάντας έχουμε τρία προϊόντα που θα σας χαρίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το Primer της Fenty Beauty (Sephora), το Concealer της Nars και το Double Wear Makeup της Estee Lauder είναι τα beauty products που συνδυαστικά θα σας δώσουν το φυσικό αποτέλεσμα της Baby Spice, αλλά και των άλλων κοριτσιών που σπάνια έδινα την αίσθηση ότι έχουν προσπαθήσει πολύ με το makeup τους.

InStyle2_600x600

Ήπια λάμψη

Για να ολοκληρώσετε το 90s look σας  χρειάζεστε δύο προϊόντα που σας δώσουν λάμψη χωρίς να προκαλέσουν υπερβολική προσοχή στο πρόσωπο σας. Aν έχετε ακολουθήσει τα βήματά μας, θα φαίνεστε ήδη σαν το έκτο μέλος της αγαπημένης μας pop band και μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο bronzer για το τελείωμα ή μερικά highlighting drops. Δείτε τις προτάσεις μας ακριβώς από κάτω.

InStyle30x600

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα