Το νέο τεύχος του InStyle κυκλοφορεί στις 26 Απριλίου

Η ωραιότερη σεζόν του χρόνου έχει ήδη ξεκινήσει. Φυσικά μιλάμε για το καλοκαίρι, το οποίο, αν και είμαστε ακόμα στον Απρίλιο, φαίνεται ότι έχει κάνει (όχι και τόσο δειλά) την εμφάνισή του, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει ιδιαίτερα και με εμάς να τρέχουμε να προλάβουμε να κατεβάσουμε τα καλοκαιρινά μας, αλλά και να κάνουμε λίγο shopping για να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για τους ερχόμενους μήνες. Αν λοιπόν βρίσκεστε και εσείς σε αντίστοιχη φάση, αυτό που σίγουρα θα σας βοηθήσει είναι το νέο τεύχος του InStyle, που είναι ήδη έτοιμο και από αύριο θα μπορείτε να το έχετε στα χέρια σας. Πριν λοιπόν πάτε στο πιο κοντινό περίπτερο, σας έχουμε μια μικρή περίληψη για να ξέρετε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς στο τεύχος Μαΐου που κυκλοφορεί στις 26 Απριλίου. We can’t wait!

1. Το cover girl αυτού του μήνα είναι η Κατερίνα Μισιχρόνη, το πιο feelgood και μυστηριώδες κορίτσι που έχει ξεχωρίσει από τα πρώτα της κιόλας βήματα στον χώρο της υποκριτικής. Θα λατρέψετε τα παστέλ με τα οποία ποζάρει και θα βρείτε εξαιρετικά ενδιαφέροντα όλα όσα έχει να σας πει στη συνέντευξη που έδωσε στη Χριστίνα Ζάρδα.

2. Τόσο στο The Start όσο και στο The Get θα βρείτε τις τελευταίες και σημαντικότερες τάσεις, τις νέες κυκλοφορίες που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς και τα αντικείμενα που θα ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και στο On Demand που αυτή τη φορά συνδυάζει γεωμετρικά, ασπρόμαυρα μοτίβα σε τσάντες και παπούτσια και σας δίνει ιδέες για να αναβαθμίσετε και εσείς το look σας.

3. Η Σοφία Πριόβολου είναι η νέα ηθοποιός που ποζάρει για το The Style αυτού του τεύχους και δοκιμάζει τα πιο hot ανοιξιάτικα utalitarian σύνολα, που φέτος είναι ιδιαίτερη τάση και μπορείτε να φορέσετε και εσείς.

4. Σειρά έχει το The Look, το οποίο και αυτή τη φορά έχει τις τάσεις που επέλεξαν οι stars για τις πρόσφατες εμφανίσεις τους, αλλά και οι γυναίκες-μούσες, που θα σας εμπνεύσουν για να κάνετε το στιλ σας πιο ενδιαφέρον, σε όποιο ηλικιακό group και αν ανήκετε. Παράλληλα, συνεχίζοντας το ξεφύλλισμα θα βρείτε το Instant Style, το οποίο θα σας «μάθει» πώς να φορέσετε σωστά μερικές από τις πιο hot right now τάσεις και micro-trends.

5. Ψάχνετε το κατάλληλο τζιν; Μην αγχώνεστε καθόλου γιατί στο Denim Report αυτού του μήνα υπάρχουν όλα όσα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας για να κάνετε τη σωστή επιλογή.

InStyle Newsstand Promo 600x600gifts

6. Το Beauty section του τεύχους έχει τα μικρά beauty εγκλήματα που έχουν κάνει μερικές πολύ διάσημες γυναίκες, μήπως ταυτίζεστε; Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι περιλαμβάνει τις πιο δραστικές θεραπείες με άμεσα αποτελέσματα για να χτίσετε το bikini body που ονειρεύεστε. Πείτε αντίο σε κυτταρίτιδα, επιδερμική χαλάρωση  και όλα όσα σας προβληματίζουν, ακολουθώντας αυτά που προτείνουν οι ειδικοί.

7. Η Βασιλική Ρούσσου που ξεχώρισε μέσα από το My Style Rocks για την ιδιαίτερη αισθητική της φωτογραφήθηκε με πολυτελή ρούχα σε νομαδικό ύφος, ενώ και η νέα μαμά Νεφέλη Κουρή μας ξεναγεί στη νέα της ζωή.

8. Man of Style γι’ αυτόν τον μήνα είναι ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, η επιτομή της μεσογειακής ομορφιάς, ένας νέος ηθοποιός που δεν περνάει απαρατήρητος και που μας συστήνεται λίγο καλύτερα μέσα από τη συνέντευξη που δίνει στον Γιάννη Τσιούλη.

9. Τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει θα χρειαστείτε σίγουρα ιδέες για να φτιάξετε δροσερά, υγιεινά γεύματα για εσάς και τους αγαπημένους σας. Το Food λοιπόν έχει πολλές συνταγές που γίνονται πανεύκολα και αρέσουν σε όλους, έτσι όπως μας τις πρότεινε η Κατερίνα Βλάχου, βιολόγος, διατροφολόγος και διαιτολόγος.

10. Τέλος και σ’ αυτό το τεύχος θα βρείτε δύο δώρα για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Το σετ mosturizer & cleanser της Kiehl’s για το πρόσωπο ή μια μάσκα Mythic Oil της L’Oréal Professionnel για τέλεια μαλλιά.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα