Το νέο τεύχος του InStyle κυκλοφορεί 29 Μαρτίου

Το νέο τεύχος του InStyle κυκλοφορεί σήμερα και φυσικά έχει ανοιξιάτικη διάθεση και σας προετοιμάζει με τον καλύτερο τρόπο για τη σεζόν που έχει ήδη ξεκινήσει. Όσο ο καιρός βελτιώνεται άλλωστε, τόσο περισσότερο προκύπτει η ανάγκη για shopping σε ρούχα, αξεσουάρ και καλλυντικά, μιας και η διάθεση φτιάχνει και θέλουμε όλοι να φορέσουμε τα νέα σχέδια και χρώματα της άνοιξης. Δείτε λοιπόν τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς στο τεύχος Απριλίου που είναι από σήμερα στα περίπτερα.

1. Η Drew Barrymore στα 43 της χρόνια φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του InStyle φορώντας τις τελευταίες τάσεις με τον πιο απροσδόκητο τρόπο. Ξαναφοράει looks με τα οποία είχε φωτογραφηθεί όταν ήταν παιδί και πριν γίνει η super star που είναι σήμερα.

2. Στα The Start και The Get θα βρείτε όλες τις νέες κυκλοφορίες που μας έκαναν εντύπωση και θα ερωτευτείτε όλα αυτά τα ρούχα, αξεσουάρ και καλλυντικά που έχουν επιλέξει οι fashion & beauty editors του InStyle.

3. Στο On Demand θα βρείτε δυο από τα βασικά αντικείμενα πόθου κάθε γυναίκας. Οι πιο ωραίες τσάντες συνδυάζονται με τα πιο hot παπούτσια και δημιουργούν τα πιο stylish ζευγάρια που θα αναβαθμίσουν κάθε σας εμφάνιση. Κρατήστε σημειώσεις γιατί θα θέλετε να τα αποκτήσετε όλα.

4. Στο The Look θα δείτε τις τάσεις και τα πιο εντυπωσιακά ρούχα που έχουν επιλέξει οι celebrities πρόσφατα για να εμπνευστείτε και εσείς για τα δικά σας looks, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

InStyle Newsstand Promo 600x600insta2

5. Η Caroline Constas, η σχεδιάστρια που έχει ελληνική καταγωγή, μιλάει αποκλειστικά στο InStyle για τα ρούχα που σχεδιάζει και που, αν παρακολουθείτε έστω και λίγο τη μόδα θα έχετε διαπιστώσει πως τα φορούν όλες, celebrities, bloggers και influencers.

6. Αν είστε έτοιμη για την άνοιξη, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τους πιο εκρηκτικούς χρωματικούς συνδυασμούς που θα βρείτε στο Instant Style, τους οποίους φυσικά θα συνδυάσετε με τις προτάσεις των beauty editors που μυρίζουν άνοιξη και καλοκαίρι και θα ανανεώσουν πλήρως την εμφάνισή σας.

7. Έβελυν Καζαντζόγλου και Ελπίδα Σταθάτου φορούν τις πιο hot τάσεις και ποζάρουν για τις σελίδες του InStyle ενώ ο Man of Style αυτού του μήνα είναι ο Δημήτρης Παπάς, ο ηθοποιός που αγαπήθηκε από τη δημοφιλή σειρά Ταμάμ.

8. Δροσερές συνταγές, ό,τι πρέπει για τον ανοιξιάτικο καιρό από τη Madame Gâteaux αλλά και ιδέες διακόσμησης από το σπίτι του Παναγιώτη Καρακάση, θα βρείτε στο The Life λίγο πριν τελειώσει το περιοδικό.

9. Και αυτόν τον μήνα το δώρο μας θα σας ενθουσιάσει. Το αγαπημένο κραγιόν L’ absolu Rôses της Lancôme σε δύο αποχρώσεις για επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα