Το νέο bar-restaurant στο Χαλάνδρι που θα γίνει το στέκι όλων
photo by. Johnny Panopoulos

The Abbot “Tales of Flavors” είναι ένα bar-restaurant στο Χαλάνδρι, που ήρθε να επαναπροσδιορίσει τη συνολική εμπειρία της ψυχαγωγίας και φιλοδοξεί να γίνει το απόλυτο ορόσημο στη διασκέδαση και το φαγητό.

The Abbot
photo by. Johnny Panopoulos

Σχεδιασμένο να παντρεύει αρμονικά το χθες με το σήμερα, το “bar” με το “restaurant”, είναι ένας χώρος φιλόξενος και ζεστός όπου αφηγείται ιστορίες, δημιουργώντας στιγμές απόλαυσης…

The Abbot

Αποστολή του είναι να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας μέσα από ένα ακαταμάχητο τρίπτυχο γεύσης, ποιότητας και αισθητικής! Η κάβα του, ευλαβικά σχεδιασμένη, ικανοποιεί ακόμα και τον πιο απαιτητικό και εκλεπτυσμένο ουρανίσκο. Αν είστε λάτρεις των γευστικών ακροβασιών και «ψάχνεστε» να δοκιμάζετε μονίμως νέα και πρωτότυπα cocktails, αλλά και επιλεγμένα κρασιά, τότε το “The Abbot” είναι “the place to be”! Είναι η ιδανική επιλογή για ένα ρομαντικό δείπνο, ή ένα βράδυ χαλαρό με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ή ακόμα και για ένα δείπνο επαγγελματικό. Το μενού είναι βασισμένο σε γεύσεις απλές, κλασικές και οικείες, με έμφαση στις πολύ καλές πρώτες ύλες σε μια comfort έκφραση.

Brunch – Lunch – Dinner​

Το “The Abbot”, κάνει τα Σαββατοκύριακά σας μοναδικά, προσφέροντας λαχταριστό brunch από φρέσκα υλικά, εμπνευσμένο από ένα mix μεσογειακών γεύσεων και fusion επιρροών! Διαχρονικές γεύσεις, εμποτισμένες με σταγόνες γαστρονομίας και ανακατεμένες με πλούσια δόση φαντασίας, συνθέτουν ένα must-try μενού που σίγουρα θα σας γοητεύσει…

Το lunch μενού μας, διαθέσιμο καθημερινά με ποικιλία γεύσεων και ίδια φιλοσοφία, έχει σκοπό να καταπολεμήσει με σύμμαχο τη νοστιμιά και το ευχάριστο περιβάλλον, του γρήγορους, εξαντλητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας και να γεμίσει όμορφα τη μέρα σας. Όλα μας τα πιάτα είναι δομημένα με άξονα την ποιοτική πρώτη ύλη. Οι ελληνικές γεύσεις, αναμεμιγμένες με διεθνείς επιρροές και εμπλουτισμένες με αναπάντεχους συνδυασμούς, αποκτούν μια νέα γαστρονομική υπόσταση που θα σας εξιτάρει!

​Την λίστα του μπαρ μας έχει επιμεληθεί ο bartender Κασας Ανδρέας ενώ το menu μας, ο σεφ Νεστορίδης Γιώργος!

The Abbot “Tales of Flavors”
Βασιλέως Γεωργίου 3, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6825881

Lunch: Δευτέρα – Παρασκευή από τις 11:00 το πρωί
Brunch: Σάββατο & Κυριακή από τις 11:00 το πρωί

To “The Abbot” λειτουργεί από Δευτέρα έως Κυριακή από τις 11:00 το πρωί ξεκινώντας με Brunch, Lunch και συνεχίζοντας με το φαγητό μας μέχρι αργά το βράδυ.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα