Το νέο άρωμα του οίκου Chanel έχει ένα από τα πιο fun mini films που έχουμε δει ποτέ

Για μία ακόμη χρονιά, ο Jean-Paul Goude έβαλε την υπογραφή του στην νέα καμπάνια του οίκου Chanel για το άρωμα Chance Eau Tendre Eau de Parfum, μία συνεργασία που «κρατάει» από το 1990.

Το βίντεο της καμπάνιας αυτή τη φορά μας μεταφέρει σε μία οντισιόν θεάτρου, με τον Jean-Paul Goude να ενώνει τις δυνάμεις του με τον χορογράφο Ryan Heffington, ο οποίος έφερε μαζί την αγάπη του για διαφορετικές κουλτούρες, και τον Sam Spiegel, που «πάντρεψε» την κλασική μουσική με το hip hop.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας ήταν ένα από τα πιο fun μίνι film που έχουμε δει μέχρι σήμερα από τον οίκο.

Το Chance Eau Tendre Eau de Parfum είναι ένα λουλουδένιο/φρουτώδες άρωμα, το οποίο δημιουργήθηκε από τον διάσημο αρωματοποιό Olivier Polge. PA2018_07_0003 rec(1)

Στην καρδιά του κρύβει νότες από το εξωτικό γιασεμί, εμπλουτισμένο με essence από τριαντάφυλλο. Αυτές οι λουλουδένιες αισθήσεις επικαλύπτονται με τη σωστή δόση του κρεμώδες white musk, δημιουργώντας έτσι ένα άρωμα καθαρό και άκρως θηλυκό. Νότες κορυφής το γκρέιπφρουτ και το κυδώνι, που χαρίζουν τον τρυφερό, φρουτώδες χαρακτήρα του Chance Eau Tendre Eau de Parfum και προσφέρουν στη γυναίκα που το φοράει μία εσωτερική λάμψη, η οποία εκπνέεται στη γοητεία που ακτινοβολεί.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα