Το Madwalk δίνει και φέτος την ευκαιρία σε έναν νέο σχεδιαστή να παρουσιάσει τη συλλογή του

Για τρίτη συνεχή χρονιά το MadWalk by Aperol Spritz – The Fashion Music Project, στηρίζει τους νέους δημιουργούς μέσα από τη μεγαλύτερη διοργάνωση μόδας που γίνεται στην Ελλάδα. Και πάλι λοιπόν δίνει την ευκαιρία σ΄ένα νέο σχεδιαστή να αναδείξει το ταλέντο του μέσα από τη δημιουργική πλατφόρμα The New Fashion Designer Contest και να παρουσιάσει την προσωπική του συλλογή στο Madwalk 2015 by Aperol Spritz – The Fashion Music Project που θα πραγματοποιηθεί σε λίγο καιρό.

Οι υποψήφιοι σχεδιαστές θα καλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους και δείγματα της collection τους με video ή φωτογραφίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση fashiondesigner@mad.gr.

Έτσι, θα προκύψει ο πρωτοεμφανιζόμενος fashion designer που έχει την ευκαιρία να πάρει μέρος στο MadWalk 2015 by Aperol Spritz – The Fashion Music Project.

Αν λοιπόν κάνετε τα πρώτα σας βήματα στη μόδα, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας στέλνοντας δείγματα της δουλειάς σας στο Mad, και που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς το νέο ταλέντο που θα αναδείξει το Madwalk.

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε τι φόρεσαν οι celebrities που βρέθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης που πρωταγωνιστεί ο Νίκος Μουτσινάς

Η Lily Allen εμπνεύστηκε από ένα καρπούζι για τα νέα της μαλλιά. Αλήθεια!

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα