Melania προστάτεψε τη Greta: Χρήστες στα social ζητούν από την Πρώτη Κυρία να πάρει θέση ενάντια στο cyber bullying του Trump στη Thunberg

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα το «σαρκαστικό» tweet του Donald Trump στην ομιλία της 16χρονης ακτιβίστριας, Greta Thunberg, στη Σύνοδο για το κλίμα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, όπου απευθύνθηκε στους ηγέτες κάθε χώρας για τις κλιματικές αλλαγές του πλανήτη.

Το σχόλιο του ήρθε το βράδυ της Δευτέρας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Φαίνεται πως είναι μια πολύ χαρούμενη νέα κοπέλα που προβλέπεται πως θα έχει ένα λαμπερό και υπέροχο μέλλον. Χάρηκα πολύ που την είδα».

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1176339522113679360

Οι χρήστες των social media κατέληξαν στο συμπέρασμα πως με αυτό το tweet ο Trump «κοροϊδεύει» την Greta, και αμέσως μετά αρχίσανε να δημοσιεύσουν σχόλια με το hashtag #BeBest -το οποίο είναι moto μιας καμπάνιας που ξεκίνησε από την Πρώτη Κύρια των ΗΠΑ, Melania Trump και επικεντρώνεται σε μερικά από τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι στην σημερινή εποχή-, ζητώντας της να πάρει θέση για το cyber bullying που έκανε στην 16χρονη έφηβη.

Διαβάστε κάποια από το tweets:

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα