Το look της Κατερίνας Καινούργιου θα σας πείσει να επενδύσετε σε ένα λευκό φόρεμα
Instagram @katken85

Χιλιάδες κείμενα έχουν γραφτεί, άπειρα editorials μόδας έχουν δημιουργηθεί για αυτό το fashion item καθώς είναι από τα λίγα κομμάτια που υπάρχουν στις περισσότερες γυναικείες γκαρνταρόμπες. Ο λόγος για το μικρό μαύρο φόρεμα ή little black dress. Οι γυναίκες το λατρεύουμε καθώς μπορούμε να το φορέσουμε με άπειρους τρόπους και σε διαφορετικές περιστάσεις και να είμαστε πολύ κομψές και chic.

Ωστόσο, τους καλοκαιρινούς μήνες ένα άλλο φόρεμα κερδίζει την αγάπη και την προσοχή μας. Και αυτό δεν είναι άλλο από το λευκό φόρεμα. Είναι εκείνο που από τη στιγμή που θα το φορέσουμε γνωρίζουμε πως έχει έρθει το καλοκαίρι. Μας φτιάχνει τη διάθεση, είναι εξίσου ευκολοφόρετο και μας προσφέρει την ευκαιρία να το συνδυάσουμε με διαφορετικά αξεσουάρ.

Αν τα παραπάνω δεν σας έχουν πείσει, το look της Κατερίνας Καινούργιου θα το κάνει σίγουρα. Η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram, φορώντας ένα maxi λευκό φόρεμα. Συμπλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι nude ψηλοτάκουνα πέδιλα, χρυσά σκουλαρίκια και φυσικά κόκκινο κραγιόν. Το αποτέλεσμα εκτός από πολύ κομψό μας κάνει να θέλουμε να βρούμε αμέσως το ιδανικό λευκό φόρεμα του φετινού καλοκαιριού.

 

Instagram @katken85
Instagram @katken85

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα