Το look της Kaia Gerber είναι άκρως καλοκαιρινό και άνετο
Getty Images

Το καλοκαίρι είναι από τις αγαπημένες μας εποχές; Ναι. Είμαστε πολύ χαρούμενες που έχει επιτέλους φτάσει; Ναι. Ανυπομονούμε για τις διακοπές μας; Σίγουρα ναι. Είναι εύκολο να δημιουργήσουμε ένα κομψό και άνετο look για τις casual περιστάσεις της καθημερινότητας μας; Ναι; Όσο και να λατρεύουμε το καλοκαίρι, η αλήθεια είναι πως μας δημιουργεί και κάποιους προβληματισμούς. Η υψηλή θερμοκρασία σε συνδυασμό με τις καθημερινές υποχρεώσεις μας κάνουν να μην ξέρουμε τι να φορέσουμε για να είμαστε κομψές καθημερινά.

Ωστόσο, πριν μας πιάσει πανικός θα πρέπει να σας ενημερώσω πως τα πράγματα δεν είναι και τόσο δύσκολα. Αρχικά υπάρχουν άπειροι τρόποι για να εμπνευστείτε για τα καθημερινά σας looks και ένας από αυτούς είναι τα σύνολα που δημιουργούν οι αγαπημένες μας celebrities. Εκείνο που έχουμε ξεχωρίσει τελευταία είναι το casual look της Kaia Gerber.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το top model να φορά το τέλειο σύνολο, που μπορούμε όλες μας να το αντιγράψουμε. Η Kaia συνδύασε μία midi floral φούστα με μία ζακέτα και τα διαχρονικά αγαπημένα μας converse sneakers, ενώ ολοκλήρωσε το σύνολο της με μία τσάντα ώμου. Και μπορεί μία ζακέτα να μην είναι και η καλύτερη επιλογή,που μπορείτε να κάνετε αυτή την εποχή, παρόλο που είναι huge trend, εάν όμως την αντικαταστήσετε με ένα λευκό ή μαύρο t-shirt, τότε το σύνολο σας θα είναι σούπερ κομψό και άνετο.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

There’s one place every It girl goes to buy her basics—Brandy Melville. From the perfect cropped cardigans to the best everyday tanks, tap our link for the affordable pieces celebs love to wear from there (all under $32, we might add).

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Who What Wear (@whowhatwear) στις

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Δείτε το instafeed του InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα