Το καλοκαιρινό μακιγιάζ του Tom Ford είναι καυτό!

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ Tom Ford Summer 2015 Soleil Collection, αιχμαλωτίζει τον αισθησιασμό του καλοκαιριού στις πιο απίθανες, πολυτελείς συσκευασίες.

Μάτια σε απαλούς τόνους ή μεταλλικές αποχρώσεις, μάγουλα φωτισμένα από μια υπέροχη ζεστασιά και ένα νέο προϊόν που τυλίγει την επιδερμίδα σε χρυσό καλοκαιρινό πέπλο… Είστε έτοιμες;

TOM FORD SOLEIL 2015 SKIES

Tom Ford Cream and Powder Eye Color
Το νέο Tom Ford Cream and Powder Eye Color ταιριάζει τις δύο πολυπόθητες φόρμουλες σκιών Tom Ford σε μια για την δημιουργία ενός λαμπερού και σέξι καλοκαιρινού look. Η μεταλλική κρεμώδης σκιά σε χρώματα Naked Bronze, Black Oyster, Golden Peach και Midnight Sea γλιστράει στα βλέφαρα ενώ η λαμπερή πούδρα κάνει πιο έντονο το look με ιριδίζοντα στοιχεία. Η κάθε απόχρωση μπορεί να φορεθεί μόνη της ή μαζί με τις υπόλοιπες, χαρίζοντας διαφορετικά τελειώματα και looks.

TOM FORD SOLEIL 2015 LADI PALETA PROSVPOU SKION

Tom Ford Eye & Cheek Compact και Shimmering Body Oil
Η νέα έκδοση του Tom Ford Eye & Cheek Compact στην απόχρωση Pink Glow παρουσιάζει τρεις σκιές ματιών και δύο ρουζ για την δημιουργία ενός αισθησιακού look. Τα μάτια είναι απαλά σκούρα με πέπλο από χρυσό βιολετί ενώ τα μάγουλα είναι τονισμένα με ροζ χρυσό και ενισχυμένα με ένα ζωηρό, δαμασκηνί ρουζ. Το νέο Tom Ford Shimmering Body Oil δημιουργεί την εντύπωση ενός λαμπερού, μαυρισμένου δέρματος και δελεάζει όλες τις αισθήσεις με το σαγηνευτικό άρωμα του. Είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ must have ου καλοκαιριού.

TOM FORD SOLEIL 2015 KRAGION

Tom Ford Lip Color Sheer
Το κραγιόν Lip Color Sheer στις αποχρώσεις Skinnydip, Rose Soleil, Sweetspot και Paradiso χαρίζει ένα λαμπερό χρώμα που συμπληρώνει μοναδικά το ηλιοκαμένο δέρμα. Η ημιδιαφανής φόρμουλά τουπεριέχει μια μείξη από ενυδατικούς παράγοντες, Βιταμίνη C και Ε, βούτυρο καριτέ και άλλα φυσικά έλαια για να δώσει απλόχερα στα χείλη έντονη ενυδάτωση.

TOM FORD SOLEIL 2015 BRONZERS ROUZ

Tom Ford Bronzing Powder και Cream Cheek Color
Ο Tom Ford παρουσιάζει το εμβληματικό Bronzing Powder σε χρυσή και λευκή συσκευασία σε μεγάλο και μικρό μέγεθος, πιο φορητό και ιδανικό για ταξίδια. Ενισχύει την επίδραση του Tom Ford signature look δημιουργώντας ένα αισθαντικό ηλιοκαμένο πρόσωπο με την μεταξένια ελαφριά πούδρα σε αποχρώσεις Terra και Gold Dust. Ταυτόχρονα, το Tom Ford Cream Cheek Color σε Pink Sand φωτίζει αμέσως το πρόσωπο για μια υγιή λάμψη και μια φυσική έκρηξη χρώματος.

Αναζητήστε την καυτή συλλογή Soleil αποκλειστικά στα καταστήματα Attica από σήμερα κιόλας!

Δείτε ακόμα:

Beauty Up! Η εβδομάδα συνεχίζεται με μια ακόμη beauty day στο The Mall Athens!

Δύο σαγηνευτικά λάδια για… Ideal Body όλο το καλοκαίρι!

Preview: Τα βερνίκια της Olivia Palermo είναι… όπως τα περιμέναμε

Τα 4 beauty looks που δεν θα φύγουν ΠΟΤΕ από τη μόδα

It’s in the bag! Κρυφοκοιτάξαμε στην τσάντα της Μαρίας Κωνσταντάκη

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα