Το InStyle και η MAC σας έδωσαν την ευκαιρία να φωτογραφηθείτε σαν εξώφυλλο

Το Σάββατο 17/03 και το Σάββατο 24/03 έγινε πραγματικότητα το όνειρο όλων των γυναικών. Στη μεγαλύτερη γιορτή της μόδας και της ομορφιάς «InStyle Trends We Love @ Golden Hall» το InStyle σε συνεργασία με την MAC έδωσε την ευκαιρία στις τυχερές αναγνώστριες του περιοδικού μας να φωτογραφηθούν και να γίνουν cover girls, παίρνοντας το εξώφυλλο μαζί τους στο σπίτι.
Πάνω από 30 τυχερές αναγνώστριες αφέθηκαν για το μακιγιάζ τους στα «μαγικά χέρια» των επαγγελματιών makeup artists, που ανέδειξαν τη φυσική ομορφιά και λάμψη τους με τη βοήθεια των προϊόντων της MAC.
Ακόμα, είχαν την μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψουν από κοντά τις νέες υφές στα αγαπημένα όλων μας κραγιόν της MAC και όλες τις καινούριες αποχρώσεις που κυκλοφόρησαν, ενώ τόλμησαν και να φορέσουν τα πιο έντονα χρώματα στα χείλη για τις φωτογραφίες τους, με ματ, ενυδατικό ή glossy αποτέλεσμα, ιδανικά για την άνοιξη. Retro Mattes, Metallic, Matte ή Glossy, τα χείλη των cover girls πρωταγωνιστούσαν στις επιλογές.
Στη συνέχεια, ο φωτογράφος του InStyle απαθανάτισε, στο mini studio που στήθηκε στο booth στο ισόγειο του Golden Hall, τις πιο ωραίες και γεμάτες αυτοπεποίθηση πόζες τους, οι γραφίστες του περιοδικού ανέλαβαν να φτιάξουν το εξώφυλλο και μέσα σε λίγα λεπτά η κάθε αναγνώστρια είδε τον εαυτό της ως cover girl του InStyle. Και φυσικά όλα αυτά έγιναν όχι µία, αλλά δύο ηµέρες στο φετινό «InStyle Trends We Love @ Golden Hall», σε συνεργασία με την MAC.
Όσες δεν προλάβατε να φωτογραφηθείτε να θυµάστε ότι το «InStyle Trends We Love @ Golden Hall» πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά και τείνει να γίνει θεσµός, οπότε ίσως του χρόνου να είστε και εσείς ανάμεσα στις τυχερές.

_DSC0001Στο mini studio

_DSC0066Τα αγαπημένα μας κραγιόν της MAC

IMG_0001H beauty editor Χριστίνα Ζάρδα με την Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου, Global Senior Artist της MAC Cosmetics

_DSC0028Η Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου επί το έργον

_DSC1596Μία από τις τυχερές αναγνώστριες που έγιναν εξώφυλλο

_DSC1601Μία από τις τυχερές αναγνώστριες που έγιναν εξώφυλλο μαζί με τον φωτογράφο Σπύρο Χαμάλη

_DSC2015Μία από τις τυχερές αναγνώστριες με το δικό της εξώφυλλο

_DSC0260Μία από τις τυχερές αναγνώστριες με το δικό της εξώφυλλο

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα