Το οικονομικό φόρεμα της Τατιάνας Στεφανίδου θα σας ενθουσιάσει

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι εδώ και πολλά χρόνια σταθερά ανάμεσα στις προτιμήσεις του κοινού. Έξυπνη, όμορφη και με ξεχωριστό στιλ, η δημοσιογράφος καταφέρνει καθημερινά να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις ενδυματολογικές της επιλογές που πάντα έχουν κάτι το πολύ chic.

Αυτό που μας αρέσει περισσότερο βέβαια είναι πως δε ντύνεται μόνο με ρούχα γνωστών και πολύ ακριβών Οίκων. Αντίθετα πολύ συχνά επιλέγει κομμάτια που είναι προσιτά και σε εμάς, τα οποία συνδυάζει με πολύ σωστό τρόπο. Πριν από μερικές μέρες λοιπόν την είδαμε με ένα φόρεμα που μας άρεσε πολύ, γιατί της ταίριαζε απόλυτα. Πρόκειται για ένα μαύρο, wrap dress Zara το οποίο είναι σε αέρινη γραμμή, και έχει ένα πολύ ζωηρό μοτίβο με πορτοκαλί λουλούδια. Κοστίζει 69.95 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε εδώ και στα καταστήματα της εταιρείας. Η παρουσιάστρια το συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα τύπου clogs, τα οποία είναι επίσης Zara.

Το συγκεκριμένο look είναι τέλειο τόσο για το γραφείο όσο και για τις διακοπές, ιδιαίτερα αν το συνδυάσετε στη δεύτερη περίπτωση με ένα ζευγάρι σανδάλια. Επιπλέον μπορείτε να το φορέσετε όποιος και αν είναι ο σωματότυπός σας, καθώς είναι πολύ θηλυκό ενώ η συγκεκριμένη γραμμή κρύβει και όλες τις ατέλειες.

Διαβάστε ακόμα:

Καλομοίρα: Τι περιλαμβάνει το πρωινό της τραγουδίστριας;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα