Το φόρεμα της Jamie Chung δεν είναι ακριβό και μας αρέσει πολύ

H Jamie Chung είναι μία από τις πιο καλοντυμένες ηθοποιούς καθώς ξέρει τι να φορέσει σε κάθε περίσταση. Αποφεύγει τα πολύ κραυγαλέα σύνολα και μας αρέσουν πολύ ακόμα και οι casual εμφανίσεις της. Έτσι ο φακός πρόσφατα τη συνέλαβε με ένα φόρεμα που ζηλέψαμε και ψάξαμε να βρούμε σε ποιο brand ανήκει.

jamie chung me abercrombie forema

Πρόκειται για ένα εμπριμέ φόρεμα-τουνίκ, το οποίο έχει ethnic μοτίβο και boho διάθεση, που ταιριάζει στις τάσεις της τρέχουσας σεζόν. Αν και φανταζόμασταν ότι πρόκειται για ένα πανάκριβο κομμάτι, όπως τα περισσότερα που -κακά τα ψέματα- επιλέγουν οι stars, τελικά διαπιστώσαμε ότι φέρει την υπογραφή του brand Abercrombie & Fitch και κοστίζει 68 ευρώ. Μπορείτε μάλιστα να το βρείτε εδώ. 

forema abercrombie & fitch

Τόσο αυτό, όσο και όλα τα φορέματα του ίδιου στιλ, μπορούν να φορεθούν από όλες τις γυναίκες και όλες τις ώρες. Δείχνουν τέλεια με ένα ζευγάρι σανδάλια και ατημέλητο look στα μαλλιά, αλλά και με ένα ζευγάρι ψηλές πλατφόρμες και statement, εντυπωσιακά σκουλαρίκια. Αν δεν έχετε ήδη ένα, μπορείτε να αποκτήσετε σε πολύ χαμηλές τιμές κατά την περίοδο των προσφορών και των εκπτώσεων στη συνέχεια, και να είστε σίγουρη ότι δε θα το μετανιώσετε.

Διαβάστε ακόμα:

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα