Tο eyeliner της Kendall Jenner θα γίνει το νέο αγαπημένο μας trend

Η Kendall Jenner έχει ένα πανέμορφο πρόσωπο και συχνά μας έχει εκπλήξει με τις στυλιστικές και beauty επιλογές στις δημόσιες εμφανίσεις της. Μια τέτοια έκπληξη μας επιφύλασσε και αυτή την βδομάδα, όταν εμφανίστηκε στα People’s Choice Awards, με ένα έντονο πράσινο eyeliner. Το χρώμα δεν ήταν αυτό που μας εξέπληξε τόσο, όσο το σχήμα του eyeliner, που ήταν αφηρημένο και διακεκομμένο, υπογραμμίζοντας σε σημεία το μάτι και σε άλλα όχι. Tο eyeliner της Kendall Jenner επιμελήθηκε η makeup artist, Mary Phillips, η οποία επικεντρώθηκε στο να δημιουργήσει την abstract δομή στο eyeliner της Kendall, και επέλεξε μίνιμαλ γραμμές στο μακιγιάζ του υπόλοιπου προσώπου, ώστε η προσοχή μας να είναι στραμμένη στο βλέμμα. Το eyeliner της Kendall Jenner σίγουρα την βοήθησε να κάνει μια εμφάνιση στην οποία το μακιγιάζ της έμοιαζε με σύγχρονο έργο τέχνης.

Photo credit: Instagram
Photo credit: Instagram

Το eyeliner της Kendall Jenner, έχει ήδη να γίνεται viral και όχι άδικα, μιας και αποτελεί ένα από τα πιο hot makeup trends αυτής της σεζόν. Πέρα από την αποδόμηση της φόρμας του eyeliner, που είναι κάτι που έχουμε δει σε αρκετές πασαρέλες και αποτελεί huge trend, επίσης, το έντονο πράσινο είναι ένα χρώμα που θα μας απασχολήσει πολύ φέτος, καθώς το έχουν προτιμήσει για το μακιγιάζ των ματιών τους, πολλές celebrities στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

eyeliner της Kendall Jenner
Photo Credit: Instagram

To eyeliner της Kendall Jenner, αποτελεί μια τέλεια εναλλακτική, για όσες θέλουν να πειραματιστούν με το eyeliner τους, δημιουργώντας ένα fun και artsy αποτέλεσμα.

eyeliner της Kendall Jenner
Photo Credit: Instagram

Εμείς βρήκαμε κάποια από τα αγαπημένα μας makeup looks στο Instagram, στην ίδια λογική με το eyeliner της Kendall Jenner, για να εμπνευστείτε. Αν θέλετε να δείτε και άλλα δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το #abstractliner, μιας και έτσι ονομάζεται το εν λόγω makeup trend.

Photo Credit: Instagram
Photo Credit: Instagram
Photo Credit: Instagram
Photo Credit: Instagram
Photo Credit: Instagram
Photo Credit: Instagram

Τι λέτε, θα το τολμούσατε;

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα