Το ένα προϊόν που ΠΡΕΠΕΙ να έχετε στην τσάντα σας κοστίζει μόλις €2.90

Ακόμα κι αν είστε από εκείνες τις γυναίκες που δεν αγαπούν ιδιαιτέρως το μακιγιάζ, στην τσάντα σας σίγουρα έχετε ένα liposan. Γιατί κανένα χαμόγελο δεν αναδεικνύεται όταν τα χείλη δείχνουν αφυδατωμένα και ξηρά, ενώ τώρα το χειμώνα είναι πιθανό ακόμα και να σας πονάνε από το «τράβηγμα». Ένα liposan μαζί σας κάθε μέρα θα λύσει τα παραπάνω προβλήματα, ενώ θα δώσει και λίγη έξτρα λάμψη στην εμφάνισή σας.

Και ναι, ξέρουμε πως είναι το αγαπημένο σας κλασικό lip balm, αλλά εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την νέα συλλεκτική σειρά Liposan Original Sparkle Edition, η οποία κυκλοφορεί με sparkling συσκευασία σε τέλεια χρώματα. Το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα έδωσε τη θέση του σε έξι αστραφτερά χρώματα, ροζ, φούξια, κόκκινο, πράσινο, χρυσό και ασημί, πασπαλισμένα με λαμπερό glitter. Η pop αισθητική της συλλεκτικής σειράς κάνει ακόμα πιο λαμπερό τον καθημερινό σύμμαχο ομορφιάς σας στην ενυδάτωση των χειλιών για να σας θυμίσει ότι κάθε μέρα κρύβει μέσα της μία μαγική «λάμψη» και εσείς απλά πρέπει να την αναγνωρίσετε, να την «αγκαλιάσετε» και να της απαντήσετε με ένα φωτεινό χαμόγελο.LiposanClosedStickSparkleFanPrint

Τι περιμένετε; Το Liposan Original Sparkle θα προσφέρει στα χείλη αόρατη  προστασία 12 ωρών, χωρίς χρώμα, κάνοντας τα απαλά, λεία και φυσικά όμορφα κάθε μέρα!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα