Το ένα προϊόν που χρειάζεστε για να αποκτήσετε την λαμπερή επιδερμίδα των μοντέλων
Getty Images

Τα serum είναι οι καλύτεροι φίλοι της επιδερμίδας μας και σε περίπτωση που δεν τα χρησιμοποιείτε καθημερινά, ήρθε η στιγμή να αρχίσετε. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ο κρύος αέρας και οι χαμηλές θερμοκρασίες –μεταξύ άλλων- μπορούν να κάνουν την επιδερμίδα μας θαμπή, τραχιά, αφυδατωμένη και ξηρή, οπότε θα πρέπει να δώσετε έξτρα προσοχή στην περιποίησή σας και να αναλάβετε δράση asap.

Εκτός λοιπόν από τις εβδομαδιαίες μάσκες και τις καθημερινές σας κρέμες, είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε και κάποιο serum, το οποίο θα ενυδατώσει σε βάθος το δέρμα σας, αφήνοντας το λαμπερό, απαλό και υγιές, ακριβώς σαν αυτό των μοντέλων. Τα serum είναι προϊόντα με λεπτόρρευστη υφή, τα οποία εφαρμόζονται μετά τον καθαρισμό και πριν την ενυδατική σας κρέμα (δεν την αντικαθιστούν!), ενισχύοντας τα αποτελέσματά της, αφού τα θρεπτικά συστατικά τους εισχωρούν σε βάθος, κάνοντας την διαφορά που θα δείτε στο δέρμα σας θεαματική.

Και αν είστε από εκείνες που βαριούνται να προσθέσουν ακόμα ένα βήμα στην καθημερινή τους περιποίηση, θα σας πούμε το εξής: αν φροντίζετε το δέρμα σας, διατηρώντας το υγιές, θα γλυτώνετε χρόνο στο μακιγιάζ, αφού δεν θα χρειάζεστε πολλά προϊόντα, ενώ ακόμα και αυτά που θα χρησιμοποιείτε, θα «στρώνουν» πολύ καλύτερα. Περισσότερη φροντίδα, λιγότερο makeup!

Δεν ξέρετε ποιο serum να διαλέξετε; Don’t worry, για αυτό τον λόγο συγκεντρώσαμε παρακάτω τα πέντε που ξεχωρίζουμε εμείς αυτή την εποχή και θεωρούμε πως πρέπει να εντάξετε και εσείς στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης για να αποκτήσετε λαμπερή επιδερμίδα όπως των μοντέλων.

Serum: Το δικό μας top 5

σέρουμ, serum, darphinΟρός Ideal Resource Perfecting Smoothing Serum της Darphin (€66,53). Η τέλεια λύση για την επιδερμίδα που εμφανίζει τα πρώτα σημάδια γήρανσης: έλλειψη λάμψης και απαλότητας, λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

korres_golden-krocus-ageless-saffron-elixir, serum, σέρουμΟρός Χρυσός Κρόκος Ελιξήριο Νεότητας της Korres (€68,80). Ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας, εξαφανίζει τα σημάδια γήρανσης και ενδυναμώνει κάθε επόμενο βήμα ημερήσιας ή νυχτερινής φροντίδας.

σέρουμ, serum, hyalub5, la roche posayΟρός προσώπου Hyalu B5 Serum της La Roche-Posay (€39). Η μοναδική του, αναζωογονητική σύνθεση καταπολεμά τις ρυτίδες, την έλλειψη όγκου, ελαστικότητας, και την θαμπή και κουρασμένη όψη.

vichy, serum, mineral 89, σέρουμΕνυδατικό booster προσώπου, Mineral 89 της Vichy (€22,50). Διαθέτει λεπτόρρευστη υφή, απορροφάται άμεσα και αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη και τονωμένη.

σέρουμ, serum, shiseido ultimuneΟρός Ultimune Power Infusing Concentrate της Shiseido (€86,96). Χαρίζει τέλεια, αψεγάδιαστη επιδερμίδα, με λιγότερες λεπτές γραμμές, που ακτινοβολεί από ομορφιά και υγεία, ενώ ενισχύει και τις φυσικές δυνάμεις άμυνας του δέρματος.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα