Το CITY LINK στο κέντρο της Αθήνας είναι ο απόλυτος lifestyle προορισμός

To CITY LINK είναι ο απόλυτος προορισμός στο κέντρο της πόλης. Οι editors του InStyle με αφορμή το InStyle Real-Time Fashion @ CITY LINK S/S 2015 αποφάσισαν να κάνουν μία βόλτα και να ανακαλύψουν όσα κρύβει το hot spot που βρίσκεται στο σημείο-κλειδί στην Αθήνα.

anna city link

Θέλετε λοιπόν να κάνετε shopping; Εκεί θα βρείτε μερικά από τα πιο γνωστά brands της διεθνούς αγοράς και θα έχετε την ευκαιρία όχι μόνο να επιλέξετε αυτά που θέλετε μέσα από μια τεράστια γκάμα ρούχων και αξεσουάρ, αλλά και τη βοήθεια από το έμπειρο προσωπικό όλων των boutiques που είναι πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει. Τα κορίστια του InStyle βρήκαν τα ωραιότερα fashion items και δημιούργησαν εμπνευσμένα mix ‘n’ match σύνολα για όλες τις ώρες της ημέρας.

vina city link

Το CITY LINK όμως δεν είναι μόνο shopping. Εκεί μπορείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας να κάνετε ένα luch break, να κανονίσετε τα επαγγελματικά ραντεβού σας και είναι σίγουρο πως μέσα από την τεράστια ποικιλία γεύσεων θα βρείτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο. Επιπλέον μπορείτε να επισκεφθείτε το Παλλάς για να χαλαρώσετε μετά τη δουλειά και να διασκεδάσετε.

alexandra city link

Τέλος μπορείτε να γυμναστείτε, σε υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις, που διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό αλλά και να δημιουργήσετε το αυστηρά προσωπικό σας πρόγραμμα εκγύμνασης με τη βοήθεια των εξειδικευμένων personal trainers που είναι πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.

Δείτε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει το CITY LINK στο κέντρο της Αθήνας έτσι όπως τις έζησαν τα κορίτσια του InStyle στο βίντεο που ακολουθεί.

Διαβάστε ακόμα:

InStyle Real Time Fashion: Δείτε τι φόρεσαν οι celebrities που παραβρέθηκαν στο λαμπερό event

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα