Το χτένισμα που θα σας κάνει να ξεθάψετε την τοστιέρα… των μαλλιών σας!

Αν είστε γεννημένες μετά το 90’ τότε ίσως δεν ξέρετε για τι πρόκειται να μιλήσουμε συνεώς θεωρήστε αυτό το άρθρο ένα μάθημα styling ιστορίας. Κεφάλαιο τοστιέρα μαλλιών. Είναι αυτό που διαβάζετε, μια τοστιέρα για τα μαλλιά. Το εργαλείο στο οποίο βάζαμε την τούφα μας κι εκείνη έβγαινε κοτλέ, όπως το τοστ μας (όχι ξεροψημένη). Είχε γίνει τεράστιο hit και είχαμε όλες μια ή θέλαμε να αποκτήσουμε με μανία. Υπήρχε και mini εκδοχή και για τη Barbie μας…

Κυκλοφορούσαμε λοιπόν με τα μαλλιά «τοσταρισμένα» (όρος της εποχής) και μέσα στη μόδα. Το έκανε KAI η Madonna συνεπώς αντιλαμβάνεστε για το μέγεθος του trend.

madonna 80s mallia tostiera plati retro

Ε λοιπόν, αυτό το trend φέτος επέστρεψε και μάλιστα στην πασαρέλα της super minimal Stella McCartney! Τα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα της Βρετανίδας σχεδιάστριας με αλογοουρές και μερικές τούφες τους «τοσταρισμένες». Η χαρά μας ήταν ανείπωτη και φυσικά σπεύσαμε να ξεθάψουμε την παλιά μας τοστιέρα. Τη βρήκαμε αλλά υπήρχε μεγάλος φόβος να προκαλέσουμε βραχυκύκλωμα και πιθανότατα black out στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας. Ναι, είναι ΤΟΣΟ παλιά. Τι θα κάναμε; Τίποτα, πωλούνται ακόμα!

mallia tostiera stella mccatney spring 2015

Η συγκεκριμένη της IZZY λέγεται Diva και κοστίζει μόλις 19,90€ στα mediamarkt.gr. Όσο για το πώς θα την χρησιμοποιήσουμε; Στεγνώνουμε πρώτα τα μαλλιά μας και τα ισιώνουμε. Το ίσιωμα είναι must για να δείξει καλύτερα το κοτλέ σχέδιο. Αν δεν ξέρετε να ισιώνετε κλικ εδώ. Στη συνέχεια διαλέγουμε μερικές τούφες και τις βάζουμε στην τοστιέρα. Η διαφορά της με το σίδερο είναι ότι δεν πιέζουμε και τραβάμε την τούφα γλιστρώντας τη συσκευή αλλά πιέζουμε και ελευθερώνουμε. Σαν τοστ! Για να είστε super ασφαλείς μάλιστα, περάστε παό τα μαλλιά σας ένα προϊόν προστασίας από τη θερμότητα (δείτε μερικά εδώ).

mallia tostiera stella mccatney spring 2015 (2)

Το επόμενο βήμα είναι η χαμηλή αλογοουρά και το τέλειο «τοσταρισμένο» (δεν χορταίνουμε τη λέξη) χτένισμα είναι έτοιμο!

Δείτε ακόμα:

5 μοναδικά πακέτα, για 5 διαφορετικά look από την L’Oréal Professionnel

Oh no, no, NO! Τι έκανε η Tyra Banks στα μαλλιά της;

Blonde alert! Η Υβόννη Μπόσνιακ έγινε ξανθιά

6 προϊόντα που κάνουν… Phtotoshop στην επιδερμίδα σας

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα