To Buckingham Palace ανακαινίζεται: Οι φωτογραφίες πριν και μετά!
instagram @abetterviewtraveling

Το Buckingham Palace ανακαινίζεται και σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Παλατιού έχουν γίνει αρκετές αλλαγές στον χώρο.Όπως είχαν αποκαλύψει οι Times σε δημοσίευμά τους το 2018, μάλιστα, η ανακαίνιση θα κοστίσει 420 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με το Royal.uk καθώς οι ανακαινίσεις συνεχίζονται στο Buckingham Palace “χιλιάδες κομμάτια της συλλογής της βασιλικής οικογένειας έχουν μεταφερθεί από το East Wing, ώστε οι ανακαινίσεις να λάβουν μέρος την επόμενη άνοιξη”.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες του Παλατιού χωρίς την πολυτελή διακόσμηση της και οι διαφορές του πριν και του μετά είναι μεγάλες:


Σύμφωνα με το Travel + Leisure «η μεταφορά περιλάμβανε 200 πίνακες, 40 πολυέλαιους, 100 καθρέφτες, 30 ρολόγια και πολλά περισσότερα. Κατά την μεταφορά 150 κομμάτια θα επιστραφούν στο Royal Pavilion του Brighton, όπου θα παρουσιαστούν στο κοινό σε έκθεση.

Οι Times εγραψαν ότι τα «πολύτιμα έπιπλα και τα έργα τέχνης θα μεταφερθούν σε άλλες πτέρυγες, παλάτια και θα δοθούν για εκθέσεις ή θα τοποθετηθούν για διαφημιστικούς λόγους». Υπολογίζεται ότι πάνω από 10.000 αντικείμενα θα μεταφερθούν προσωρινά  σε ασφαλή μέρη για όσο διαρκέσουν οι εργασίες της ανακαίνισης.

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα