Το αξεσουάρ που έχουν όλες οι fashionistas ακόμα και τον χειμώνα, μπορείτε να το βρείτε στα Zara με ελάχιστα χρήματα

Αν παρακολουθείτε τη μόδα και το street style σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πως υπάρχουν κάποια αξεσουάρ που επιμένουν να φορούν όλες οι fashionistas. Μπορεί να μην τα έχουν δείξει πολλοί Οίκοι στις πασαρέλες τους, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούν να γίνουν major trends. Ένα από αυτά λοιπόν είναι η ψάθινη τσάντα που σε κάποιες περιπτώσεις μοιάζει ακόμα και με καλαθάκι και δεν σας κρύβουμε ότι μας αρέσει πολύ.

zara.com
zara.com

Από το περασμένο καλοκαίρι λοιπόν πολλές ήταν οι fashion bloggers και όχι μόνο που κράτησαν τσάντες που δε θα φανταζόμασταν ποτέ ότι ταιριάζουν με τα καθημερινά μας ρούχα. Μέχρι πρότινος είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε την ψάθινη τσάντα στη θάλασσα ή ασορτί με κάποιο resort σύνολο ενώ τώρα μπορούμε κάλλιστα να τη φανταστούμε και να τη συνδυάσουμε με οποιοδήποτε σύνολο. Και αν νομίζετε ότι επειδή το φορούν οι πιο διάσημες fashionistas είναι ένα πανάκριβο αξεσουάρ, κάνετε λάθος γιατί μπορείτε να βρείτε μία υπέροχη τσάντα από ψάθα ή μια άλλη που μοιάζει με καλάθι ακόμα και στα Zara και μάλιστα ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα.

zara.com
zara.com

Συνδυάστε τη και εσείς με ένα τζιν παντελόνι, kitten heels και ένα φαρδύ πουλόβερ, τώρα που ακόμα ο καιρός δεν επιτρέπει την πλήρως ανοιξιάτικη διάθεση, και στη συνέχεια με φορέματα, σορτς και οποιοδήποτε άλλο καλοκαιρινό σύνολο μπορείτε να φανταστείτε. Αυτές οι τσάντες άλλωστε ταιριάζουν με όλα τα casual outfits.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα