Το απόλυτο σκάνδαλο πριν γεννήσει: Η Khloé Kardashian έπαθε… Jennifer Aniston

Η Khloé Kardashian έπαθε… Jennifer Aniston!

Μπορεί η οικογένεια Kardashian να τρώει με χρυσά κουτάλια, να κάνει μπάνιο μέσα στο χρήμα και να ασκεί τεράστια επιρροή παγκοσμίως σε Instagram και μη, ωστόσο φαίνεται πως τα μέλη της δεν είναι τόσο τυχερά ως προς το κομμάτι του έρωτα. Για την ακρίβεια, οι επίδοξοι γαμπροί που εισβάλλουν στο family κατά καιρούς δεν έχουν και πολύ καλή σχέση με τη λέξη πίστη. Πράγματι! Θύματα της απιστίας, έχουν πέσει όλες οι Kardashians.

Στα νέα τώρα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, τεράστιο σκάνδαλο ξέσπασε στο Hollywood, καθώς ο σύντροφος της Khloé Kardashian, μπασκετμπολίστας των Cleveland Cavaliers, Tristan Thompson, πιάστηκε για μια ακόμη φορά να την απατά και μάλιστα λίγο πριν έρθει στον κόσμο η κόρη τους. Lani Blair το όνομά της, stripper το επάγγελμά της. Με τη γυναίκα αυτή λοιπόν πέρασε αρκετές ώρες, τόσο σε strip club όσο και σε δωμάτιο ξενοδοχείου ο Thompson. 

4B077BED00000578 0 image a 17 1523403340817

Όσο για την πέτρα του σκανδάλου Blair, ισχυρίστηκε ότι πέρασε μόνο μια νύχτα μαζί του στη Νέα Υόρκη. Παράλληλα όπως αναφέρει το TMZ, στο Instagram κυκλοφορεί και video που τον δείχνει την ώρα που μπαίνει μαζί της στο ξενοδοχείο.

Να θυμίσουμε πως ο άτακτος 26χρονος αθλητής πιάνεται να απατά την 33χρονη για ακόμα μία φορά, αφού τον περασμένο Οκτώβρη κυκλοφόρησε ένα video που τον έδειχνε να ερωτοτροπεί με δύο γυναίκες σε καναπέ γνωστού club. Η Khloé, βρισκόταν τότε στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Σίγουρα, η τηλεπερσόνα έχει να διαχειριστεί μία μεγάλη οικογενειακή κρίση, στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της. Και μπορεί η Khloé να έχει έρθει ξανά αντιμέτωπη με τον εφιάλτη, αφού και ο πρώην της μπασκετμπολίστας, Lamar Odom, ήταν το ίδιο άπιστος, ωστόσο τα πράγματα τώρα είναι τελείως διαφορετικά αφού βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία ανάρτηση της ριάλιτι σταρ στο Instagram, είναι μία τρυφερή εικόνα με τον σύντροφό της στην οποία γράφει πως είναι έτοιμοι για τον ερχομό του παιδιού τους.

We are ready whenever you are little mama ?

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο πως η πρώην του Thompson και μητέρα του πρώτου του παιδιού, Jordan Craig, στηρίζει απόλυτα την Kardashian. Είχε κατηγορηθεί πως είχε χωρίσει μαζί της όσο εκείνη ήταν έγκυος. Ο γιος τους, γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2016. Αναμένουμε με αγωνιά την πρώτη αντίδρασή της μετά από αυτά τα δυσάρεστα νέα.

Σίγουρα πάντως, η σε λίγες μέρες μαμά για πρώτη φορά, διεκδικεί τον τίτλο της απόλυτα απατημένης μετά την Jennifer Aniston…  

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα