Το αγαπημένο τρικ της Emma Watson θα κάνει τα χείλη σας να δείχνουν πιο μεγάλα
Getty Images

Αν κάνετε μία βόλτα στο Instagram, θα βαρεθείτε να βλέπετε κοπέλες που μοιάζουν να είναι ίδιες. Γεμισμένα φρύδια, contouring, ψεύτικες βλεφαρίδες και χείλη με overlining. Δεν είμαστε κατά του να θέλει κάποια να αναδείξει τα χαρακτηριστικά της, αλλά λέμε όχι στις υπερβολές, κυρίως γιατί αυτές αλλάζουν τα χαρακτηριστικά και δεν τα αναδεικνύουν.

Η Emma Watson είναι μία ηθοποιός που μας αρέσει για πολλούς λόγους, με έναν από αυτούς να είναι το γεγονός πως είναι πολύ φυσική. Σε κάθε της εμφάνιση είναι κομψή, με το μακιγιάζ της να κινείται σε φυσικούς τόνους, που κολακεύουν τα όμορφα χαρακτηριστικά της. Ένα από τα μυστικά της είναι ένα τρικ που έμαθε από έναν makeup artist, για να τονίζει τα χείλη της με φυσικό τρόπο. «Ένας makeup artist που δουλέψαμε μαζί πρόσφατα, χρησιμοποίησε ένα μολύβι σε nude απόχρωση γύρω από τα χείλη μου για να τους δώσει τέλειο σχήμα. Το αποτέλεσμα ήταν τέλειο γιατί δεν ήταν τόσο εμφανές όσο με το κόκκινο μολύβι», αποκάλυψε η ίδια σε αμερικάνικο περιοδικό.

Το συγκεκριμένο τρικ είναι ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας και για ότι στιλ μακιγιάζ κάνετε. Ακόμα κι αν θέλετε να φορέσετε ένα κραγιόν σε άλλη απόχρωση από nude, αν βρείτε ένα μολύβι που ταιριάζει χρωματικά με τα χείλη σας, δεν χρειάζεστε άλλο. Θα κάνετε το τέλειο σχήμα, το αποτέλεσμα θα είναι εντελώς φυσικό και το κραγιόν θα μείνει μέσα στα όρια των χειλιών σας χωρίς να «τρέχει».

Αν δεν έχετε ήδη ένα nude μολύβι χειλιών, σας προτείνουμε τα παρακάτω:

Μολύβι χειλιών, Precision Lapis Labial, NARS
Μολύβι χειλιών, Always Sharp Lip Liner, Smashbox, απόχρωση Nude Light
Μολύβι χειλιών, Crayon à lèvres, Lancôme, απόχρωση Nuit Et Jour

 

Μολύβι χειλιών, Quickliner for Lips, Clinique, απόχρωση Berry Crisp

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα