Το αγαπημένο trick της Δούκισσας Νομικού για να δείχνει φρέσκια χωρίς έντονο μακιγιάζ

Αναρωτιέστε πώς καταφέρνει η Δούκισσα Νομικού να δείχνει κάθε στιγμή της ημέρας φρέσκια και λαμπερή, χωρίς να είναι έντονα βαμμένη; Εντάξει, αυτό το διάστημα ξεκάθαρα τη βοηθάει το γεγονός πως είναι έγκυος, αλλά έχει και ένα πολύ συγκεκριμένο beauty trick που κάνει στο μακιγιάζ της, για να πετύχει το τέλειο no makeup makeup look.

«Αν σου αρέσει κι εσένα το φυσικό μακιγιάζ, να φαίνεσαι φρέσκια και λαμπερή δηλαδή, χωρίς όμως να φαίνεσαι βαμμένη, τότε θα το λατρέψεις! Σταμάτα να χρησιμοποιείς το κλασικό ρουζ με το πινέλο όπως φαντάζομαι ότι κάνεις, αλλά πάρε ένα ρουζ σε στικ ή σε κρεμωδη υφή και άπλωσέ το με τα δάχτυλά σου. Με αυτόν τον τρόπο, το προϊόν θα γίνει “ένα” με την επιδερμίδα σου και δεν θα φαίνεται καθόλου. Προσοχή όμως, θα πρέπει να το απλώσεις πολύ καλά», έγραψε η ίδια στο προσωπικό της blog.

doukissa_nomikou_beauty_tips_1Εμείς πάντως επιβεβαιώνουμε τα λόγια της – τα ρουζ σε υγρή ή κρεμώδη υφή δείχνουν πολύ πιο φυσικά, με αποτέλεσμα να φαίνεστε σαν να έχετε κοκκινίσει και όχι βάλει ρουζ.

Αν θέλετε και εσείς να πετύχετε αυτό το look, σας προτείνουμε να προμηθευτείτε ένα από αυτά τα ρουζ:

raspberry-splashSephora, Wonderful Cushion, €12

Bobbi Brown, Pot Rouge for Lips & Cheeks,Bobbi Brown, Pot Rouge for Lips & Cheeks, €33

cushion-blushLancôme, Blush Subtil Cushion, €42,57

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα