Το αγαπημένο nude κραγιόν της Gigi Hadid στοιχίζει μόλις €10

Μπορεί επαγγελματικά να ασχολείται με το modeling, η Gigi Hadid όμως σε κάθε της εμφάνιση αποδεικνύει πως λατρεύει το μακιγιάζ. Ακριβώς χάρη σε αυτό της το «ταλέντο», δημιουργήθηκε η πρώτη της makeup συλλογή με την υπογραφή της σε συνεργασία με την Maybelline New York. Ποιο όμως προϊόν ξεχωρίζει η ίδια και χρησιμοποιεί καθημερινά;

Πρόκειται για ένα nude κραγιόν, το οποίο φοράει από το πρωί μέχρι το βράδυ και από τα castings μέχρι τις επίσημες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί. Ο λόγος για την απόχρωση Taurus από την East Coast Glam συλλογή της GigiXMaybelline, η οποία πήρε το όνομα Ταύρος από το ζώδιο του επιτυχημένου μοντέλου.

gigi_maybelline taura lipstickΗ συγκεκριμένη απόχρωση ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και μάλλον για αυτό είναι sold out στην Αμερική. Thank god, εδώ μπορείτε να την αποκτήσετε ακόμα και στοιχίζει μόλις €10,10.

taura lipliner gigi maybellineΓια να πετύχετε το τέλειο nude lip, σας προτείνουμε να προμηθευτείτε και το matching μολύβι χειλιών στην απόχρωση Taurus, το οποίο θα σας κοστίσει €7,95.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα