Το αγαπημένο μας super model με ζουμερές καμπύλες μας προσκαλεί να αποδεχτούμε τον εαυτό μας όπως είναι

Αυτό που είναι κάθε γυναίκα, αρκεί. Καμία γυναίκα δεν χρειάζεται να αλλάξει απολύτως τίποτα στον εαυτό της. Η εαυτή της είναι μόνο must have αξεσουάρ κάθε γυναίκας. Η τελευταία πρόταση είναι και το μότο της νέας καμπάνιας της Violeta by Mango στην οποία πρωταγωνιστεί το plus size super model, Ashley Graham.09 1848_C

Η νέα συλλογή του mega brand που είναι γεμάτη τολμηρά ρούχα με σέξι διάθεση που αναδεικνύουν την ομορφιά κάθε γυναίκας. Μια casual, sporty συλλογή που συμπεριλαμβάνει όλα τα trends της σεζόν από το animal και το color blocking μέχρι τη χρήση υφασμάτων που είναι παραδοσιακά για menswear.

03 0753_C

Η Ashley ποζάρει φορώντας μερικά από τα αγαπημένα μας κομμάτια και η αλήθεια είναι δεν ξέρουμε ποιο θέλουμε να αποκτήσουμε περισσότερο. Είναι πάντα ενθαρρυντικό να βλέπουμε ότι η βιομηχανία της μόδας αλλάζει και γίνεται πιο συμπεριληπτική. Πλέον τα plus size brands δημιουργούν συλλογές που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από οποιοδήποτε brand.

02 0585_D

Και επειδή το μοτό μας είναι πάντα να αγαπάμε και αναδεικνύουμε τις καμπύλες μας, πρέπει να δείτε μαζί μας όλα τα κομμάτια που σας δείχνουμε παραπάνω και παρακάτω και διαλέξετε αυτά που ταιριάζουν στο στιλ σας:

04 0970_C

04 1031_C

05 1168_F

06 1394_E

Credits φωτογράφησης

Photography: Giampaolo Sgura

Hair and make-up: Pablo Iglesias

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα