Το αγαπημένο μας it-girl από τη Γαλλία μόλις κυκλοφόρησε κι άλλη makeup συλλογή

Στην απίθανη περίπτωση που δεν ξέρετε ποια είναι η Violette (μα που ζείτε;), να σας ενημερώσουμε πως είναι η Global Beauty Director της Estee Lauder, makeup artist και youtuber/instagramer με αμέτρητους followers.

Πέρσι κυκλοφόρησε την πρώτη της makeup συλλογή, σε συνεργασία με την Estee Lauder, και τώρα ήρθε η στιγμή να γνωρίσουμε τη La Dangereuse collection. «Αυτή η συλλογή makeup είναι εμπνευσμένη από αυτό που στα Γαλλικά αποκαλούμε ‘espiegle’. Μια γυναίκα ελεύθερη, ανεξάρτητη διασκεδαστική και παιχνιδιάρα. Η συλλογή La Dangereuse ενσαρκώνει τη μυστηριώδη, γοητευτική, απελευθερωμένη Femme Fatale. Οι υφές, τα metallic τελειώματα και οι τολμηροί τόνοι του μπορντό και του μπλε έχουν δημιουργηθεί για τη γυναίκα που υποστηρίζει σοβαρά το va-va-voom», εξηγεί η ίδια η Violette.

Violette La Dangereuse Collection estee lauder, Το αγαπημένο μας it-girl από τη Γαλλία, Violette, μόλις κυκλοφόρησε κι άλλη makeup συλλογή με την Estee Lauder

H νέα, συλλεκτική συλλογή La Dangereuse είναι επικίνδυνη, αλλά και ακαταμάχητη, τολμηρή, αλλά και ανεπιτήδευτή. Και με το άγγιγμα της Violette, απόλυτα ευέλικτη και εύκολη να φορεθεί κάθε μέρα. «Οι αποχρώσεις και οι υφές δημιουργήθηκαν ως statement. Για να δημιουργήσουν ένα δυναμικό look που μοιάζει ανεπιτήδευτο. Για να αναδείξουν την αυτοπεποίθησή, τη γοητεία και το πάθος της κάθε γυναίκας.  Όταν έχεις ένα δυναμικό makeup δείχνει αυτόματα ότι νιώθεις καλά και ότι έχεις αυτοπεποίθηση. Και δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό από αυτό», συνεχίζει η Violette.

Εμείς πάντως έχουμε ήδη ερωτευτεί τη συλλογή αυτή και ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε όλα τα προϊόντα. Στη χώρα μας θα είναι διαθέσιμη από αρχές Δεκεμβρίου σε επιλεγμένα σημεία πώλησης και στο www.esteelauder.gr.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα