Το αγαπημένο μας brand επιστρέφει στις ρίζες του

Η νέα καμπάνια της PINKO Φθινόπωρο-Χειμώνας 2018-2019 σηματοδοτεί την επιστροφή στις ρίζες του Ιταλικού brand και στην εικόνα που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του χαρακτήρα και του DNA της PINKO.

 

Η θηλυκή, αισθησιακή και ταυτόχρονα δυναμική γυναίκα PINKO είναι αποφασισμένη να ξεπεράσει οποιονδήποτε συμβιβασμό και λατρεύει να παίρνει ρίσκο σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής της, ακόμα και στο τι επιλέγει να φορέσει. Ως εκπρόσωπος αυτής της καμπάνιας, επελέγη το μοντέλο Stella Maxwell ως η τέλεια απεικόνιση της PINKO γυναίκας.

stella maxwell pinko 8

Σε ένα minimal αλλά εντυπωσιακό set, η Stella Maxwell ποζάρει και παίζει με τον φακό της φωτογράφου Simone Falchetta. Με τη φυσική της χάρη και τον πηγαίο φεμινισμό που τη χαρακτηρίζει, αλληλοεπιδρά με τα props, δίνοντάς τους αβίαστα μια άλλη διάσταση σε κάθε λήψη.

stella maxwell pinko 7

Με ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια που μαγνητίζουν, γεννήθηκε στο Βέλγιο από γονείς που κατάγονταν από τη Βόρεια Ιρλανδία, με τους οποίους μετακόμισε αρχικά στην Αυστραλία και έπειτα στη Νέα Ζηλανδία. Η ίδια είναι μοντέρνα και αποπνέει ένα κοσμοπολίτικο αέρα, όπως η συλλογή που αντιπροσωπεύει, η οποία είναι εμπνευσμένη από την τάση του new-vintage μέσα στο παιχνίδι των αντιθέσεων, των ανοιχτών χρωμάτων και των λαμπερών λεπτομερειών.

stella maxwell pinko 6

Η γυναίκα PINKO απολαμβάνει την προσοχή και η ατρόμητη στάση της ενισχύεται από τις στιλιστικές της επιλογές, είτε αυτές είναι ένα στενό δαντελένιο φόρεμα, είτε είναι μια street-sporty ολόσωμη φόρμα. Με αυτοπεποίθηση και αυτογνωσία, η γυναίκα PINKO παίρνει τον εαυτό όσο σοβαρά χρειάζεται: η ειρωνεία ξεχωρίζει σε όλα τα PINKOlooks της νέας κολεξιόν, σαν ένα must-have αξεσουάρ που προσδίδει το πολυπόθητο wow-effect σε κάθε εμφάνιση.

stella maxwell pinko 4 stella maxwell pinko 3 stella maxwell pinko 1

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα