Το αγαπημένο makeup trick της Ελένης Μενεγάκη είναι ιδανικό για τις μέρες που δεν έχετε κοιμηθεί

Ξέρετε τι λένε: αν θέλουμε να είμαστε ξεκούραστοι και λαμπεροί, θα πρέπει να κοιμόμαστε 7 με 9 ώρες κάθε βράδυ. Εκείνοι το λένε, πόσο εύκολο όμως είναι να γίνει πραγματικότητα; Λίγη δουλειά που έπρεπε να τελειώσουμε στο σπίτι, ένα ακόμα ποτό το βράδυ με τις φίλες μας ή μία ολόκληρη σεζόν (συμβαίνει σε όλους μας) από μία νέα σειρά του Netflix, δεν θέλει και πολύ να για να καταλήξουμε να βάζουμε το ξυπνητήρι σε 5-6 ώρες από τη στιγμή που θα πέσουμε στο κρεβάτι.

Οι μαύροι κύκλοι που θυμίζουν τα αξιαγάπητα panda καλύπτονται με concealer, τι γίνεται όμως με τα κόκκινα μάτια που αποκαλύπτουν αμέσως πόσο (δεν) κοιμηθήκαμε; Εδώ έρχεται να δώσει τη λύση ένα σωτήριο makeup trick, το οποίο φαίνεται πως αγαπά και η Ελένη Μενεγάκη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roula Stamatopoulou (@larou1) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roula Stamatopoulou (@larou1) on

Μιλάμε φυσικά για το μπεζ μολύβι, το οποίο εφαρμόζεται στρατηγικά στην εσωτερική γραμμή των κάτω βλεφάρων, καλύπτοντας τις κοκκινίλες και «φωτίζοντας» το βλέμμα στη στιγμή.

MAC Studio Chromagraphic Pencil, απόχρωση NC15 / NW20

Στο παρελθόν μάλιστα τον ίδιο σκοπό εξυπηρετούσε το λευκό μολύβι, αλλά το αποτέλεσμα δεν θα είναι τόσο φυσικό όσο με ένα στον τόνο του δέρματός σας. Δοκιμάστε το την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να δείτε ένα ακόμα επεισοδιάκι στις 2 το βράδυ και θα μας θυμηθείτε!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα