Το 3ο FORUM ΥΓΕΙΑΣ 2018 σας προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες ομορφιάς

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για όλη την οικογένεια, ομιλίες για θέματα υγείας και ομορφιάς και πολύτιμες συμβουλές από κορυφαίους επιστήμονες προσφέρει το 3ου FORUM ΥΓΕΙΑΣ 2018 που πραγματοποιείται φέτος για τρίτη χρονιά, στις 17 & 18 Μαρτίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Μια μοναδική διοργάνωση που φέρνει κοντά και διαδραστικά τους επιστήμονες Υγείας με τη βιομηχανία και το κοινό. Περισσότερες από 20 επιστημονικές εταιρείες, 200 και πλέον καταξιωμένοι επιστήμονες ομιλητές, από το χώρο της υγείας, της διατροφής και της ομορφιάς, 100 τουλάχιστον από τις πλέον δυναμικές εμπορικές εταιρείες, 10.000 επισκέπτες ενημερώνουν και ενημερώνονται για τα πιο πολύτιμα αγαθά του ανθρώπου, την υγεία και την ψυχική διάθεση. Πρόληψη, ευεξία και έγκαιρη διάγνωση: Εάν αυτές οι έννοιες είναι και στα δικά σας ενδιαφέροντα, ατομικά ή εμπορικά, τότε σας περιμένουν όλους με ελεύθερη είσοδο στις 17-18 Μαρτίου στον ιστορικό και πανέμορφο χώρο του Ζαππείου.forum ugeias, δωρεάν υπηρεσίες ομορφιάς

Δωρεάν υπηρεσίες ομορφιάς

Ανάμεσα σε όλα τα παραπάνω, η Ελληνική Εταιρεία Αντιγήρανσης θα προσφέρει συμβουλευτική αντιγήρανσης και φροντίδας της επιδερμίδας, ενώ ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αισθητικών Ελλάδας θα προσφέρει δωρεάν περιποιήσεις προσώπου και σώματος. Στο FORUM ΥΓΕΙΑΣ «θα ενημερώσουμε το κοινό μεταξύ άλλων πώς μπορεί να περιποιείται τον εαυτό του στο σπίτι, πώς να επιλέξει τα κατάλληλα προϊόντα φροντίδας του δέρματός του», τόνισε η Αισθητικός-Κοσμητολόγος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Επαγγελματιών Αισθητικών Ελλάδας, κυρία Λένα Τσικούρη.

Άντρας και παιδί

Πολλές ομιλίες του FORUM είναι αφιερωμένες στην ομορφιά του άνδρα (τριχόπτωση, πλαστικές επεμβάσεις, συμβουλές ανδρικής περιποίησης), της γυναίκας (αντιγήρανση μαλλιών, μη επεμβατικές θεραπείες αντιγήρανσης, αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας), αλλά και του παιδιού.

Στο φετινό FORUM θα φιλοξενηθούν επίσης τα εκθέματα ενός μελλοντικού Μουσείου Μηχανημάτων Αισθητικής, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να δουν πώς γινόταν ο καθαρισμός προσώπου τη δεκαετία του ‘60, πώς γινόταν  το μασάζ με μηχανήματα τη δεκαετία του ’70 και πώς εξελίχθηκε η ηλεκτροθεραπεία στη διάρκεια των τελευταίων 50 ετών!

Για πρώτη φορά φέτος, το FORUM ΥΓΕΙΑΣ θα πραγματοποιηθεί και στη Θεσσαλονίκη, στις 24 & 25 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο ‘’Ιωάννης Βελλίδης’’.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της διοργάνωσης εδώ www.dyoforum.gr

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα